Всі категорії
Додати товар

Масажний гель-бальзам з паприкою, перцем чилі та кофеїном, 500 мл

155 грн
Опис

Гель-бальзам з Паприкою, Перцем Чилі та кофеїном, 500 мл
Гель з екстрактом паприки і перцю чилі має зігріваючу і болезаспокійливу ефектом. Рекомендований при радикуліті та захворюваннях суглобів. Червоний пекучий перець кайенский прискорює кровообіг, стимулює обмінні процеси. Екстракти кропиви і імбиру активізує циркуляцію крові, знімають ревматичні болі в області спини, шиї, плечей і ніг.

Загальна втома, а іноді й біль у суглобах або м'язах — неприємні, але досить буденні відчуття для кожної людини. Зменшити їх вираженість і одночасно поліпшити поверхневе стан шкіри вам допоможе бальзам Paprika & Chili Balsam від бренду Unice. Його негайне, спрямоване на позитивні зміни дія зумовлена наявністю у складі екстрактів червоного перцю і його далекого родича — чилі. Ці інгредієнти служать стимуляторами більш активного кровообігу. При цьому вони роблять зігріваючий і заспокійливу дії на епідерміс, знімаючи роздратування і зменшуючи існуючі запальні процеси.

У формулі продукту є й інші, не менш корисні рослинні екстракти, що сприяють виробленню колагену, а отже, додатковим свіжості та еластичності шкірного покриву. Озброївшись цим бальзамом, ви зможете не тільки покращити стан шкіри, але й вгамувати докучливі ревматичні болі.

До складу входять:
Червоний пекучий перець кайенский, який прискорює кровообіг, стимулює обмінні процеси, має сильну антиоксидантну, противірусну, детоксикуючу дію, може бути каталізатором підсилює властивості інших трав.
Кропива має протизапальну, антисептичну, ранозагоювальну, кровоспинну дію на шкіру, прискорює і нормалізує обмінні процеси в ній, стимулює регенерацію уражених тканин.
Імбир, які активізують циркуляцію крові, має добру знеболюючу властивість, запобігає варикоз і зменшує викликану їм біль, має протизапальну властивість.
Ефірне масло ментолу має антисептичні, знеболюючі, спазмолітичні, дезінфікуючі, антиоксидантні, протизапальні, імуномодулюючі та жарознижувальні властивості. Сприяє зниженню температури при застудах, відновленню сил, підвищує стійкість організму до зміни погоди. Має подвійний ефект — охолоджує у спеку і зігріває в холодну пору.
Екстракт жожоба сприяє регенерації клітин шкіри, сприяє загоєнню мікротріщин, захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища, сприяє нормалізації водного балансу шкіри, попереджає передчасне старіння шкіри, має протизапальну дію.

Спосіб застосування: нанести на шкіру легкими масажними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 500мл
Класифікація:
Аптечна
Об'єм:
500 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
irenivs
Trio_shop
Супер-продавець
Покров
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари