Всі категорії
Додати товар

Шикарний лосьйон для тілаespa, оригінал!!

175 грн -15% 149 грн
Опис

Шикарний лосьйон для тіла Espa, 40 мл оригінал!!
Вартість на сайті 1656 грн за 250 мл!
Унікальна можливість спробувати цей унікальний продукт за невелику винагороду)
ESPA керується цілісною філософією, піклуючись про ваш добробут, приділяючи особливу увагу створенню природно ефективних продуктів з догляду за шкірою, що приносять результати, які ви можете самі побачити та відчути. Професійно розроблені продукти бренда не тільки мають розкішну текстуру й ароматизатори, що поліпшують чуттєвий настрій, але й захищають здоров'я і красу шкіри на довгі роки.

Мета ESPA — допомогти вам мати кращий вигляд і почуватися краще щодня, пропонуючи натуральні продукти для гарної шкіри й оновленого почуття внутрішнього спокою. Продовжуйте йти шляхом еволюції бренда ESPA разом із природою.

Торгова марка: ЕСПА

Тип продукту: Лосьйон для тіла

Розмір:  250 мл

Неймовірно легкий лосьйон для тіла із шовковистою текстурою ESPA Bergamot&Jasmine швидко вбирається в шкіру, залишаючи після себе розкішну гладку поверхню. Створений для живлення й пом'якшення тіла, лосьйон для тіла містить суміш чистих ефірних олій, які залишають після себе розкішний стійкий аромат. Ефірні олії бергамоту та жасмину пробуджують почуття завдяки своїм очисним і свіжим якостям, створюючи атмосферу, що ідеально підходить для усвідомленості.

Підходить для всіх типів шкіри. Вегетаріанець

Дивіться також інші свої оголошення!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40мл
Класифікація:
Нішева Органічна Професійна Елітна
Об'єм:
40 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
roman_poltava
roman_poltava
Полтава
87% виконаних замовлень
Був

Схожі товари