Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний лосьйон для тіла clarins moisture-rich body lotion, 30 мл

400 грн -30% 280 грн
Опис

Зволожувальний лосьйон для тіла Clarins Moisture-Rich Body Lotion, 30 мл

Цена 280 грн.

Зроблено у Франції

Термін придатності: Апрем 2027 р.

Власницям сухої й дуже сухої шкіри знайомі проблеми лущення, відчуття стягнутості та дискомфорту. Забезпечити шкірі повноцінне зволоження допоможе бальзам Clarins Moisture-Rich Body Lotion. Створений на основі рослинних екстрактів і натуральних олій бальзам не тільки насичує шкіру поживною вологою, але й дає змогу надовго зберегти відчуття комфорту завдяки відновленню гідроліпідної плівки, що контролює водний баланс тканин.
Зволожувальний лосьйон Clarins Moisture-Rich Body має досить щільну маслянисту текстуру, однак легко розподіляється на тілі та швидко вбирається, не залишаючи липкості або жирності. До складу формули бальзаму входить персикове молочко, олія ши й оливковий пергідросквален, які повноцінно зволожують і заспокоюють шкіру. Наявність у складі лосьйону фруктових кислот із кератолітичними властивостями сприяє розгладженню й оновленню шкіри, віск флердоранжу та олія «гавайського дерева» нормалізують її водно-жировий баланс.

Спосіб застосування
треба використовувати вранці або ввечері після ванни або душу. Легкими рухами нанести на шкіру, піднімаючись від кісточок до талії та від зап'ясть до плечей.

Вік: 18+
Призначення: зволоження
Час застосування: універсальний
Стать: унісекс
Класифікація: елітна
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Об'єм: 30ml

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?