Всі категорії
Додати товар

Крем масажний, аптечка в одному тюбику 200 мл ersag

397 грн -2% 393 грн
Опис

В наявності крем 200 мл 691 грн

ERSAG CLEAN BALL крем для масажу — косметичний продукт широкого призначення з вмістом екстрактів рослин.  Не є лікарським засобом.

Масажний крем від фірми Ersag — суміш рослинних екстрактів.

МАССАЖНИЙ КРЕМ — натуральний знеболювальний препарат, який має бути в кожному домі. Показання до застосування: мігрень, грижа в шийному та поясному відділах, набряклість ніг, висока температура в дітей, проти всіх типів вогнищових болів.

Синусіт — запалення навколоносових пазух. Необхідно видавити на подушечку пальця невелику кількість крему й акуратно розподілити всередині кожної ніздрі. Також тонким шаром крему необхідно змастити крила носа та ніздрі. Побоюйтеся потрапляння крему на ніжну шкіру навколо очей. Зробіть глибокий вдих і відчуйте полегшення.

Ось кашлю. Втерти масажними рухами невеликою кількістю крему в зону шиї до підборіддя, Витиснути крем розміром у сочевиче насіння на кінчик язика дати розподілитися йому по всій ротовій зоні. Не турбуйтеся, це безпечно. Незабаром ви відчуєте полегшення та позбудетеся нападів кашлю.

Недомога. Розтерти стопу невеликою кількістю крему, особливо п'яту зону. Уникайте підіймання на ноги, поки крем повністю не вбереться в шкіру. Через 20-30 хвилин відчуєте розслаблення в м'язах. Знайшли ви, що людина здатна за 20 хвилин відчути в роті смак часнику, яким намачені п'яти ноги, надзвичайно важлива частина організму.

Від зубного болю. З зовнішньої частини щоки в зону близько хворого зуба ретельно втерти невелику кількість крему. Результат не забариться.

У разі розтягування м'язів, травм і судом. Втерти масажними рухами невелику кількість крему в зону дискомфорту. Спочатку прохолода на шкірі, потім зігрівальний ефект і знеболення. Застосовувати упродовж декількох днів.

Для вагітних. Найчастіше вагітність супроводжується болями в зоні спини та попереку. Крем можна використовувати без страху ризику для немовляти.

МАССІЖНИЙ КРОМ ERSAG НАТУРАЛЬНИЙ ШВИДКИЙ ПЕРЕВАГИ

Спектр дії масажного крему дуже універсальний:

Натуральний знеболювальний крем, протизапальний, добре знімає спазми, допомагає в разі нездужань, травм і розтягнень м'язів.

❇Крем вбирається в шкіру повністю, зволожує її, живить, омолоджує й надає свіжості шкірі. Має легку охолоджувальну дію та розслаблювальний ефект. Підсилює кровообіг, сприяючи відновленню хрящів, кісток і тканин організму. Полегшує стан під час грижів у хребті.

Прибирає всі типи болів: зубний, головний, біль у горлі, у спині, суглобах.

У складі рослинні екстракти:

екстракт майської ромашки,

олія м'яти,

ментол.

Масажний крем Ерсаг замінить підлогу аптечки в домі та допоможе у розв'язанні багатьох проблем.

Спосіб застосування:

ERSAG-крем для масажу втирається круговими рухами в шкіру тіла до повного вбирання. Виконуйте масаж круговими рухами

Застосування: Взяти невелику кількість і втирати в шкіру круговими рухами до повного вбирання.

Об'єм 100 мл

Продукція Ерсаг не містить сульфатів і парабенів.
Можна взяти зі знижкою і отримати подарунки

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Натуральна Органічна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне Тонізуюче Зволоження