Всі категорії
Додати товар

Artistry signature select набір «секрет шовковистості» amway

2298 грн
Опис

Artistry Signature Select Набір «Секрет шовковистості» amway

Рецепт краси «Секрет шовковистості»

1. Гель для душу (пом'якшувальний та очищувальний). Миттєво перетворюється на ароматну хмару невагомої піни, ефективно видаляє навіть мікрозабруднення і робить шкіру ніжнішою та оксамитною. У складі гелю для душу Nutrilite™:

ефірні олії вечірньої примули та перили, що живлять, пом'якшують, зволожують і розгладжують шкіру;
цитрусові екстракти, що дарують максимум бадьорості, посилюють природний захист клітин, очищують та зволожують шкіру.
2. Скраб для тіла (відлущувальний). Видаляє ороговілі клітини, роблячи шкіру рівнішою, і готує її до наступних етапів спа-програми, спрощуючи глибоке проникнення активних компонентів косметичних засобів.

Використовуйте скраб двічі на тиждень на все тіло або для окремих зон, які потребують інтенсивного догляду. Почніть зі шкіри на ступнях і плавно, масажними рухами, піднімайтеся вгору до шиї та зони декольте. Наприкінці процедури змийте залишки скрабу.

У складі скрабу екстракт чорної смородини Nutrilite™, який пом'якшує шкіру та робить її більш пружною.

3. Крем для тіла (живильний та вирівнювальний). Даруйте шкірі незвичайну красу та осяйність. У складі крему фітоінгредієнти Nutrilite™:

екстракт насіння білої чіа й олія вечірнього первоцвіту, які глибоко живлять шкіру і зміцнюють природний бар'єр, що перешкоджає втраті вологи;
екстракт вишні ацероли у складі освітлювального комплексу, що нейтралізує негативний вплив вільних радикалів та забруднення, через які шкіра втрачає свою природну сяйність і тьмяніє.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?