Всі категорії
Додати товар

Парфумований лосьйон для тіла victoria's secret bombshell brand collection 200 мл

160 грн 160 грн
Опис

Bombshell Victoria's Secret — це аромат для жінок, він належить до групи квіткові фруктові. Bombshell випущений у 2010 році. Bombshell був створений Adriana Medina-Baez та Mark Knitowski. Верхні ноти: Маракуйя, Грейпфрут, Ананас, Танжерін та Полуниця; середні ноти: Півонія, Ванільна орхідея, Червоні ягоди, Жасмин і Конвалія; базові ноти: Мускус, Деревні ноти та Дубовий мох.

Victoria'S Secret Bombshell - це те, що вам обов'язково варто мати при собі на всі випадки життя. Яскравий, бешкетний, солодкий фруктовий аромат зробить ваш день неповторним. Соковиті ноти ананаса, екзотичної маракуї та стиглого грейпфрута піднімають настрій і відженуть геть погані думки.
Витончений квітковий букет з конвалії, півонії, жасмину та ванільної орхідеї відмінно доповнюють фруктовий мікс. Правильно підібрана квіткова композиція додає парфумерної композиції Victoria'S Secret Bombshell романтики, ніжності, кокетства та сексуальності. Дію парфуму можна розділити на кілька стадій, кожна з яких вміло контрастує з попередньою. Для цього використовуються яскраво виражені тони дубового моху, мускусу та червоних ягід.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dsyla
dsyla
Супер-продавець
Харків
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари