Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сонцезахисний крем для тіла v.sun good times and tan lines body sun cream spf15, 200 мл

660 грн
Опис

Легкий комфортний крем забезпечує надійний захист від ультрафіолетових променів, а також відмінно захищає від сонячних опіків.

Масло ши і алое вера зволожують шкіру, а також попереджає втрату вологи, викликану дією сонячних променів.

Крем з квітково-ванільним ароматом має легку текстуру, швидко вбирається, не залишаючи неприємного липкого залишку. Підходить для чутливої до сонця шкіри.

V.Sun - сонцезахисний крем для тіла преміум класу (фактор захисту від сонця SPF15) з ектоіном і вітаміном Е. Легкий комфортний крем забезпечує надійний захист від ультрафіолетових променів, а також відмінно захищає від сонячних опіків. Масло Ши і алое вера зволожують шкіру, а також попереджає втрату вологи, викликану дією сонячних променів. Крем з квітково-ванільним ароматом має легку текстуру, швидко вбирається, не залишаючи неприємного липкого залишку. Підходить для чутливої ​​до сонця шкіри. Формула, сприятлива для коралів і не містить інгредієнтів, що перешкоджають їхньому росту.

Спосіб застосування:

Рясно нанесіть крем за 15 хвилин до виходу на вулицю, особливу увагу приділяйте відкритим ділянкам. Для постійного і тривалого захисту регулярно повторюйте нанесення, а також повторно наносьте після перебування у воді і після фізичних вправ.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
wowbeautywow
wowbeautywow
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Була