Всі категорії
Додати товар

Dr. barbara sturm крем для тіла anti-aging body cream, 50 мл

500 грн -20% 400 грн
Опис

Dr. Barbara Sturm Крем для тіла Anti-Aging Body Cream, 50 мл

Цена 400 грн.

Зроблено в Німеччині

Робить шкіру оксамитовою, еластичною та добре зволоженою. Цінні екстракти білого мигдалю та квіток бузини зміцнюють і підтягують матрицю шкіри. Олії з великою кількістю поживних речовин у поєднанні з високоактивними компонентами зменшують ознаки старіння і відновлюють еластичність шкіри, роблячи її помітно пружнішою та відновлюючи її. Містить освіжну льодовикову воду легкої консистенції, яка легко поглинається шкірою та забезпечує тривале зволоження. Портулак допомагає заспокоїти шкіру та зменшити видимі ознаки подразнення.
Переваги:

Заповнює вологу шкіри.
Екстракт бузини й екстракт білого мигдалю підтягують шкіру.
Багаті поживними оліями відновлюють еластичність, унаслідок чого шкіра стає помітно пружнішою.

Активні інгредієнти:

Олія виноградних кісточок, олія ши, екстракт портулаку, гліцерин, індійський мигдаль, олія насіння лугової піни, оливкова олія, ацетат вітаміну Е, пантенол, молочна кислота, вітамін С, льодовикова вода.

Спосіб застосування:

Нанесіть крем для тіла круговими рухами. Легко масажуйте в шкіру, це допоможе особливо добре розкритися активним інгредієнтам.

Примітки Dr. Barbara Sturm:

«Шкіра тіла має повільніший клітинний оберт, ніж обличчя. Мій антивіковий крем для тіла містить олію виноградних кісточок із високим вмістом лінолевої кислоти, яка має антиоксидантні властивості й очищає пори. Екстракти білого мигдалю ущільнюють вологу, тоді як квітуча бузина, багата антоціаном, має заспокійливі властивості. Олія насіння пінника лугового наповнена корисними для шкіри мінералами, тоді як антивікова півстурак є потужним антиоксидантним інгредієнтом, який також зменшує видимі ознаки подразнення ». - Dr. Barbara Sturm.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари