Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисний крем spf 50 + bebak, 75 ml

310 грн
Опис

Крем iз SPF 50 надійно захищає шкіру від шкідливого впливу UVA і UVB променів.
Легка консистенція та водостійка формула без масел швидко поглинається шкірою,
не залишаючи відчуття жирності та усуваючи блиск. Ідеально готує шкіру до
нанесення макіяжу.
Підходить для всіх типів шкіри, особливо для дуже світлої. Дерматологічно
тестований.
Не містить шкідливих для здоров'я.

БрендBEBAK
Вага75 мл
Запобіжні заходи:уникати контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі виникнення небажаних реакцій звернутися до лікаря. Спеціальні засоби для засмаги не гарантують 100% захисту. Навіть якщо ви користуєтеся такими засобами, уникайте перебування на сонці надто довго та в період особливо сильної сонячної активності (11:00-15:00), а також використовуйте засоби з необхідним для вашої шкіри рiвнем захисту. Містить бензофенон-3. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
ЗастосуванняДля зовнішнього використання нанести необхідну кількість крему на чисту суху шкіру перед виходом на сонце. Повторювати процедуру так часто, як потрібно.
Країна виробництваТУРЕЧЧИНА
Состав (INCI)Вода, С12-15 алкiлбензоат, гомосалат, октокрилен, гліцерил стеарат, бензофенон-3, етилгексилпальмітат, бутилметоксидибензоiлметан, PEG-100 стеарат, цетеариловий спирт, цетеарет-20, циклопентасилоксан, фенілбензимідазол сульфонова кислота, феноксиетанол, віддушка, триетаноламін, ксантанова камедь, гідроксиетилцелюлоза, етилгексилгліцерин, ацетат одiю, целюлоза, лiналоол, альфа-ізометил іонон, гідроксицитронелаль, бутилфеніл метилпропіональ, кумарин, бензиловий спирт, лімонен, бензилбензоат.
-СтатьУнісекс

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 75мл
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
sinochek12
sinochek12
Супер-продавець
Торецьк
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари