Всі категорії
Додати товар

Cicabiafine - зволожуючий бальзам проти сухості - тіло та обличчя - дуже суха шкіра, 400 мл

680 грн
Опис

Зволожуючий бальзам для тіла проти сухості з серії Cicabiafine призначений для догляду за чутливою шкірою, такою як суха або схильна до атопії.
Клінічно протестований під медичним і дерматологічним контролем, цей засіб для догляду за тілом з гіпоалергенною формулою містить багато заспокійливих і зволожуючих активних інгредієнтів. Гліцерин, що міститься в цьому бальзамі для тіла, допомагає підтримувати та посилювати захисну дію шкірного бар’єру. Поєднання пантенолу і гіалуронової кислоти забезпечує посилене відновлюючу дію на верхні шари епідермісу.
Незалежно від того, чи є чутливість шкіри хронічною чи тимчасовою (наприклад, під час контакту з водою, холодом або під час тертя тканинами), ця процедура для тіла допомагає зменшити відчуття дискомфорту, такі як свербіж або стягнутість.
Завдяки таючій текстурі цей зволожуючий бальзам не залишає на шкірі жирної або липкої плівки та швидко проникає. З першого застосування щоденний зволожуючий бальзам для тіла миттєво заспокоює та зволожує суху та чутливу шкіру. Поступово епідерміс відновлюється і набуває стійкості.
Сімейний формат цього бальзаму для тіла дозволяє багаторазово використовувати на чутливій шкірі всіх членів сім’ї, включаючи немовлят і маленьких дітей.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Синій
Розмір:
  • 400мл
Класифікація:
Аптечна
Тип шкіри:
Призначення: