Всі категорії
Додати товар

Завершальна крем-маска після процедур simildiet simil care 300 мл

2000 грн
Опис

Заспокійливий засіб після мезотерапії, чищення, дермабразії, хімічного пілінгу, UVA променів сонця, гоління, рішення проблем підліткової шкіри.

Масло Cupuacu багата насиченими і ненасиченими жирними кислотами, відмінно зволожує шкіру, надає шкірі гладкість і м'якість.

Фітостероіди регулюють баланс і активність ліпідів поверхневого шару шкіри, стимулюють процеси регенерації і використовуються в лікуванні дерматитів, володіють протизапальними властивостями.

Оливкова олія - класичний косметичний інгредієнт з регенеруючі, поживними, пом'якшуючими і антиоксидантні властивості. Містить комплекс ненасичених жирних кислот, сквален, вітамін Е і мікроелементи. Застосовується для догляду за будь-якими типами шкіри, але особливо за сухою і в'ялою.

Каприловые тригліцериди - натуральні пом'якшувачі, отримані з кокосового масла. Пом'якшують шкіру, володіють хорошим гидратационным впливом, т. к. зменшують випаровування води з шкіри, зволожують верхній шар клітин шкіри, живлять і захищають від негативного впливу зовнішнього середовища. Усувають неприємне відчуття стягнутості і сухості шкіри. Дикаприловый ефір - пом'якшувач, аналогічний шкірного жиру.

Пантенол прискорює загоєння ран.

Екстракт зародків пшениці містить каротиноїди, токофероли та антиоксиданти - вітаміни Е, В1, В2, В3, В6, В15, Р, В-каротин (провітамін А), эргостерин, пантотенову і фолієву кислоту, незамінні жирні кислоти (ліноленова, лінолева, олеїнова та ін), мікро - і макроелементи. Зменшують набряки, почервоніння, усувають сухість і лущення, оберігають шкіру від передчасного старіння. Прискорюють регенерацію і покращують живлення шкіри, зменшує глибину зморшок, підвищують тонус шкіри.

Вітамін Е захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища, підвищує активність ферментів, уповільнює процес старіння.

Кореневища очерету містять вітаміни (В1, В2, С), білки, жири, вуглеводи, аспарамид, амінокислоти, жирні кислоти, стероїдні сполуки, a-токоферол, кавову та гентизовую кислоти, алкалоїди та інші азотовмісні сполуки, флавоноїди.

Трутневий гриб на Сході цінується дуже високо, дренажного і загальнозміцнюючою дією.

Алантоїн має зволожуючу і пом'якшувальну дію на шкіру.

Склад: Олія купуасу, фітостероли, гідролізований шовк, масло оливи, екстракт зародків пшениці, пантенол, алантоїн.

Застосування:

Застосовувати товстим шаром як заспокійливу маску і як крем для домашнього догляду, в тому числі чоловікам після гоління і як завершальний крем для професійного використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари