Всі категорії
Додати товар

Парфумований лосьйон для тіла baccarat rouge 540

200 грн

розпродаж до 11 Травень

140 грн
Опис

Парфумерний хіт усіх часів тепер у новому виконанні. Maison Francis Kurkjian створив новий аромат, натхненний культовими парфумами Baccarat rouge 540. Тепер це не тільки парфуми, а й лосьйон, який можна використовувати як після нанесення парфумів, так і як зволожувальний засіб для шкіри. Цей аромат — данина поваги класиці.

Особливості та склад
Суперечливий характер аромату розкривається в компактному флаконі, який не займе багато місця на поличці у ванній кімнаті. Парфумований лосьйон, який можна використовувати як після душу, так і для обличчя, тіла та волосся.
Аромат має дві сторони — спокійніше та активніше, які змінюють один одного, створюючи настрій. Так, запах лосьйону може здатися холодним, але буквально за кілька хвилин стає теплим. У ньому відчувається легка свіжість, що переходить у теплий, амбровий шлейф.
Докладніше про піраміду компонентів:
Початкові ноти. Шафран і Жасмин.
Середні ноти. Amberwood і Сіра амбра.
Базові ноти. Ялинова смола й Кедр.
Перше, що відчувається в композиції — це шафран. Аромат дуже складний, він має безліч граней і відтінків. Спочатку він пахне як свіжа шавлія, потім як шафран, а потім починає проявляти себе як терпкий шафран із нотками кориці та шкіри. У базі букет розкривається як глибока шавлія й медова амбра. На фініші ж він має тепліший і м'якший відтінок, з відтінками сандалу, кедра та ялини. Цей запах підійде для носіння в холодну пору року, оскільки він дуже стійкий і насичений.

Переваги та переваги
Продукт має не тільки ароматизовані якості, але й стійкість, що є його відмітною особливістю. Він прекрасно підійде для людей, які цінують якість за доступну ціну. У складі продукту містяться олії, які надають шкірі м'якість і оксамитовість, а також зміцнюють її. Лосьйон не містить спирту, тому можна використовувати для шкіри будь-якого типу.
Переваги:
Запах — приголомшливий! Аромат дуже стійкий до води, вітру. Він не набридає й не перебивається нічим. Це дійсно справжній шедевр, який не може залишити байдужим.
Лосьйон дуже добре зволожує шкіру, живить її. Тіло після нього м'яке та шовковисте.
Аромат дуже стійкий і шлейфовий. Його неможливо не почути на собі.
Запах досить легкий, не перевантажений, а легкий. Тримається на шкірі до 5-6 годин, що є великим плюсом.
Парфумерний лосьйон — це не звичайний лосьйон, це справжні парфуми, створені майстром із Франції. Аромат від Maison Francis Kurkdjian вийшов незвичайний, безсумнівно, сподобається шанувальникам класики, і не відвертатиме увагу від основної композиції.

Спосіб застосування
Використовуйте парфумерний лосьйон правильно, щоб отримати максимальний ефект. Наносьте його на чисту шкіру. Дочекайтеся, поки він повністю вбереться. Якщо на шкірі є ушкодження, то перед використанням необхідно обробити її антисептичним засобом. Після нанесення лосьйону не потрібно використовувати крему та олії. Лосьйон не містить спирту, тому він не сушить шкіру. Застосовуйте його навіть у спекотну пору року та насолоджуйтеся результатом.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари