Всі категорії
Додати товар

Крем проти розтяжок

150 грн
Опис

Крем від стрій (проти розтяжок) Wokali поєднує кілька поживних речовин, зміцнює шкіру і вирівнює текстуру дерми. Концентрований масажний крем, спеціально розроблений для розтяжок вагітних, впливає на певні області: стегна, сідниці, живіт, руки та груди. Було доведено, що масажний крем, збагачений чистими маслами какао і ши, а також вітаміном Е, допомагає покращити еластичність і зволоженість шкіри. При регулярному використанні він допоможе зменшити ймовірність появи розтяжок.

Активні компоненти.

Вітамін Е. Цей жиророзчинний нутрієнт входить до складу клітинних мембран, надає епідермісу еластичності та пластичності, захищає клітини шкіри від старіння.
Центелла азіатська. Центелла відмінно загоює рани, має протизапальну та омолоджуючу дію. Косметика з центеллою чудово знімає подразнення, робить шкіру більш пружною, бореться із вільними радикалами.
Стеаринова кислота. Утворює захисну плівку шляхом відновлення гідроліпідного балансу шкіри та її захисту від зовнішнього негативного впливу. Ця речовина сприяє покращенню сприйняття шкіри корисних компонентів, а також підвищує імунітет на тих ділянках, де використовується.
Результат. Крем не тільки зменшує існуючі стрії, але й запобігає їх появі. Крем робить шкіру більш еластичною, перешкоджає втраті вологи та нормалізує синтез натурального кератину та колагену. Засіб покращує кровообіг, вирівнює рельєф та колір шкіри, пом'якшує та живить дерму. Застосування крему під час вагітності або при схудненні, запобігатиме появі стрій на животі, руках, грудях, стегнах та сідницях.

Спосіб застосування: нанесіть на проблемні ділянки шкіри крем і рівномірно розподіліть масажними рухами до повного вбирання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне

Схожі товари