Всі категорії
Додати товар

Парфумовані лосьйони | 200 мл

179 грн
Опис

1. Tom Ford Tobacco Vanille — це той парфумований лосьйон, який варто спробувати кожному.

Особливості та склад
Tom Ford Tobacco Vanille — це саме той продукт, який потішить і чоловіків, і жінок. Лосьйон надає шкірі еластичність, то властивість, яка допомагає шкірному покриву повертатися в норму після змін. Продукт наситить, зволожить і захистить шкіру від зовнішніх шкідливих впливів.
Нотки аромата:
Листя тютюну. Досить популярний компонент у парфумерії. Тютюн привносить витонченість і вишуканість у композицію.
Какао — той компонент, який чудово поєднується практично з усіма складами парфумерних виробів. Аромат віддалено схожий на каву — усіма улюблений напій.
Сухофрукти. Сушені фрукти мають неймовірно корисні властивості, якими насичують шкіру. Фрукти — джерело вітамінів, а завдяки використанню в сушеному вигляді допомагають шкірі насититися ними набагато більшою кількістю, ніж у сирому.
Боби тонка, спеції, ваніль, деревні нотки.
Східні та пряні аромати подарують пахощі шкірному покриву та, безсумнівно, залишать приємні враження як носію, так і оточенню.

2. Tom Ford Bitter Peach 🍑

У складі — олія ши, яка зволожує шкіру, екстракт папаї — пом'якшує й живить, а також кофеїн — тонізує й надає пружність. Поєднання цих інгредієнтів дає приголомшливий ефект — епідерміс стає м'яким, гладким, підтягнутим і сяйним.

Засіб дійсно зволожує шкіру, водночас не залишаючи липкості та жирного блиску. Після нанесення лосьйону жодного дискомфорту не відчувається.
Ноти: Геліотроп, Кардамон, Червоний апельсин, Персик, Жасмин, Коньяк, Ром, Давана, Бензоїн, Боби тонка, Ваніль, Ветивер, Кашмеран, Лабданум, Сандал, стиракс, Пачулі.
Перше, що відчувається в композиції — це солодка, соковита, трохи терпка нота персика. Вона плавно перетікає в млочну солодку мелодію мускусу та давани. Аромат розкривається поступово, з кожним разом усе більше і більше нагадуючи те, чим він є насправді. Він не солодкий, не кислий, не гіркий. Це аромат соковитого персика, приправленого алкоголем. Вишукане поєднання, яке так і проситься на руку. Наприкінці стає зрозуміло, що персик це не ягода, а плід, який у буквальному сенсі тане на шкірі.

3. Композиція Tom Ford Lost Cherry стала однією з найпопулярніших і найзнаковіших серед усіх творів компанії.

На перший раз аромат може здатися невинним, але лише кілька хвилин, і він розкриває свій справжній вигляд. Млосна чорна вишня, терпкий вишневий лікер і обсмажений гіркий мигдаль трапляються на початку. Потім нота серця продовжує насичений вишневий флер, приєднуючи до нього ніжну турецьку троянду та спокусливий жасмин самбак. База відгукується теплими відтінками перуанського бальзаму, обсмажених бобів тонка, чуттєвого сандалу, димного ветиверу та білого кедра.

4. Tom Ford Electric Cherry 🍒
Ноти аромату: вишня, імбир, жасмин, самбак, рожевий перець, мускус

Лосьйон подарує приємне відчуття свіжості, дасть змогу легше переносити високі температури. Він підбадьорить, додасть сил зранку та дасть змогу розслабитися після важкого дня. Засіб не викликає подразнень під час нанесення алергічних реакцій також не виникне, адже в складі немає шкідливих речовин.
Завдяки наявності дозатора продукт витрачається економно. Лосьйон, що має рідку кремову консистенцію, легко розподіляється на шкірі, не залишаючи після себе липкості та жирних слідів.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 200мл