Всі категорії
Додати товар

Tiziani terenza andromeda парфумований лосьйон для тіла

180 грн
Опис

Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Іланг - іланг, Бергамот, Водяний жасмин, Трава
Нота серця: Дамаська троянда, Квітка груші, Листя фіалки, Лілія, Персик
Кінцева нота: Амбра, Боби тонка, Ваніль, Ебенове дерево, Кашемірове дерево, Кокос, Цукор

Створюючи «місячну» колекцію, парфумерний дім Tiziana Terenzi хотів відволікти своїх шанувальників від буденності і віднести в далекий космос, ближче до мерехтливих зірок. Полонені загадковим спокоєм сузір'їв, творці дали чотирьом новим ароматам їх імена, наділивши настільки ж незвичайною вишуканістю і неповторністю. Один з них - Andromeda - підкорює своєю прозорою красою, як героїня античної міфології.

Східно-квітковий характер аромату має багату палітру, в якій в перші миті переважають соковиті дзвінкі відтінки бергамоту і зелених трав, зі всілякими яскравими переливами п’янкого іланг-ілангу. Сухий і водночас солодкий водяний жасмин, з трохи помітними фруктовими нотками, надає прохолодному звучанню теплоти і спокусливості, адже не дарма його квіти розпускаються ближче до ночі, коли небо починає сяяти зірками.

Несподіване поєднання величної лілії із зеленим листям фіалки і насиченим акордом дамаської троянди з його фруктовими і деревними відтінками створює невимовну глибину, яка може зрівнятися тільки з глибиною космосу. Цвіт груші, персик і білий геліотроп надають «серцю» солодкості і кислуватої свіжості, які взагалі втрачають гостроту у фінальних нотах, коли вступають в силу теплі деревно-ванільні відтінки ебенового дерева, кокоса, бобів тонка. Шляхетна амбра і кашемірове дерево об'єднують усі акценти в єдиний оксамитовий шлейф.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари