Всі категорії
Додати товар

Бестселер помітно зміцнює крем для тіла sol de janeiro brazilian bum bum cream

830 грн
Опис

75 мл

Наш легендарний крем для тіла, відзначений нагородами, робить шкіру пружнішою.

Допомагає помітно розгладити та підтягнути шкіру завдяки потужному екстракту гуарани, багатому кофеїном.
Швидко поглинальна олія купуасу забезпечує глибоке зволоження і незамінні жирні кислоти глибоко в шкірі, перетворюючи цей неймовірно зволожувальний крем на миттєве задоволення, що додає вашій шкірі відчуття шовковистої м'якості.
Інгредієнти, що містять антиоксиданти, як-от екстракт гуарани та олію асаї, допомагають запобігти шкідливому впливу довкілля на шкіру.
Збагачений олією бразильського горіха, найбагатшим селеном продуктом у світі, який допомагає підтримувати природну здатність шкіри захищати себе, надаючи їй здорового сяйва.
Наносьте цей крем для тіла на все тіло з чарівним ароматом Cheirosa '62 з чудовими нотами фісташки, солоної карамелі та ванілі, і ви відчуєте впевненість у собі, хай куди б ви пішли, вдень і вночі й навіть довше.

НОТЫ АРОМАТА
Верхні ноти: фісташка, мигдаль
Середина: геліотроп, пелюстки жасмину
Сухі ноти: ваніль, солона карамель, сандалове дерево

ІНГРЕДІЄНТИ

Гуарана: знайдена вітилі, вона містить уп'ятеро більше кофеїну, ніж кава, яка, як відомо, допомагає стимулювати мікроциркуляцію й підвищує енергію для гладкішої шкіри.

Олія купуасу: відповідь Амазонки на олію ши, олія купуасу багата на жирні кислоти, фітостерол і поліфенол, які утримують вологу та допомагають підтримувати еластичність шкіри.

Кокосова олія: довго до того, як вона стала модною, бразильці століттями насолоджувалися цим чудодійним інгредієнтом для живлення та лікування шкіри. Ультрапоживна та відновлювальна кокосова олія швидко вбирається в шкіру, пом'якшуючи, кондиціонуючи та зволожуючи її.

Олія асаї: багатий на антиоксиданти суперфрукт, який допомагає захистити шкіру від агресивних чинників довкілля, як-от забруднення, зберігаючи шкіру яскравою й молодою.

Бразильський горіх. Упродовж століть цінований у Бразилії за здатність зміцнювати імунну систему. Бразильський горіх є найбагатшою селеною їжею у світі та удосталь зростає на берегах річки Амазонка, Негро та Тапехос. Відомо, що селен, що міститься в бразильському горіхі, допомагає підтримувати природну здатність шкіри захищати себе.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари