Всі категорії
Додати товар

Chanel № 5 emulsion pour le corps body lotion парфумований лосьйон для тіла. оригінал. 200 мл

2850 грн
Опис

Батч-код 6402
Термін до 07-2024
Оригінал.
Запакований

Доглянуту, яскраву і елегантну жінку складно не помітити. Але особливого шарму їй надають аромати. Відомо, що парфуми довше зберігаються на тілі, якщо додатково користуватися лосьйоном тієї ж лінії.

Завбачливі парфумери врахували цю тонкість і створили лосьйон для тіла Chanel N5. На відміну від парфумів, аромат лосьйону швидше розкривається і ніжніше пахне. Жінку огортають легкі, теплі ноти квіткового аромату. Засіб оцінять витончені леді, для яких парфуми Chanel N5 занадто насичені.

Аромат лосьйону буде чудово поєднуватися з елегантними, жіночними нарядами і красивими прикрасами.

Легендарний Chanel N ° 5 являється символом гарного смаку і одним із найбільш продаваних ароматів у світі. Коко Шанель попросила дизайнера парфумів, Ернеста Бо, створити аромат "який пахне, як жінка".

Chanel N ° 5 є дуже складним ароматом, який не дозволяє жодному з ароматних компонентів бути ізольованим від складу - це було прохання великої Шанель - духи не повинні пахнути трояндою, лілією.

Цей аромат став відомий завдяки багатьом знаменитостям, які носили його, серед яких і Мерілін Монро. Chanel N ° 5 часто пов'язують з її ім'ям, тому що під час інтерв'ю у 1954 році вона сказала, що в ліжку вона надає перевагу "кільком краплям Chanel N ° 5".
Ця заява стала чудовим рекламним слоганом і причиною вибору мільйонів жінок у всьому світі.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Нішева Професійна Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари