Всі категорії
Додати товар

Mugler alien body lotion 50 ml/ парфумований лосьйон для тіла

450 грн
Опис

Лосьйон для тіла Alien - це дивовижне втілення екстраординарної чуттєвості та спокусливості таємничої і чарівної сучасної леді. Лосьйон, який був представлений у 2005 році й став чудовим доповненням до однойменних парфумів, миттєво завоював визнання і гарячу любов мільйонів жінок із різних куточків світу. Ці чудові засоби можна використовувати у разом або окремо - в будь-якому випадку лосьйон огорне вас спокусливим серпанком багатих і розкішних деревно-орієнтальних мотивів.

Завдяки унікальній формулі, лосьйон забезпечує швидке відновлення шкіри та насичення її необхідною вологою. Після використання цього чудового засобу шкіра стає неймовірно ніжною та бархатистою, а також випромінює чудовий аромат.

Початковий акорд стильного парфумерного букета представлений містичною ніжністю чарівливого кашеміру. Серце композиції щедро всіяне цікавими акцентами вишуканого жасмину самбак. А завершують цю симфонію чуттєвого спокушання, дивних загадок і магічного тяжіння насичені базові ноти витонченої білої амбри та жіночної екзотичної деревини.
Обʼєм 50 мл, новий, оригінал!!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Зволоження