Всі категорії
Додати товар

Вольтарен 1%гель 50гр voltaren єгипет

320 грн
Опис

Вольтарен 1% гель 50гр

✅Показання:
для місцевого лікування: посттравматичне запалення сухожиль, зв'язок, м'язів та суглобів, наприклад, через розтягнення, деформації та забиття. Локалізовані форми не суглобового ревматизму м'яких тканин (бурсит, синдром плечового суглоба). Локалізовані форми дегенеративного ревматизму, наприклад, остеоартроз периферичних суглобів та хребта.
✅Склад:

100 г гелю містять:

Диклофенак діетіламіну – 1.16г (що відповідає вмісту диклофенаку натрію – 1г).

Допоміжні компоненти: карбомери, цетомакрогол 1000, кокоїл каприлокапрат, ізопропіловий спирт, парафін рідкий, ароматизатор, пропіленгліколь, вода.

✅Властивості:

Вольтарен Емульгель - нестероїдний протиревматичний препарат з вираженими аналгетичними, протизапальними та жарознижувальними властивостями. Завдяки водно-спиртовій основі надає охолоджувальну та заспокійливу дію.

✅Спосіб застосування:

Гель для зовнішнього застосування 2% Дорослим та дітям старше 12 років препарат наносять на шкіру 2 рази на добу (кожні 12 годин: бажано вранці та ввечері), злегка втираючи в шкіру. Необхідна кількість препарату залежить від розміру хворобливої ​​зони. Разова доза препарату - 2-4 г (що за обсягом можна порівняти відповідно до розміру вишні або волоського горіха) - достатньо для обробки зони площею 400-800 см2.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Аптечна Дерматокосметика
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?