Всі категорії
Додати товар

Herlum лосьйон і гель для рук і тіла сандал і грейпфрут, 2*50 мл

350 грн -15% 300 грн
Опис

Herlum лосьйон і гель для рук і тіла сандал і грейпфрут, 2*50 мл

Цена 300 грн.

- Herlum hand and body lotion sandalwood and grapefruit лосьйон для рук і тіла, 50 мл

Цей лосьйон для рук і тіла з легкою формулою, що швидко вбирається, забезпечує глибоке та тривале зволоження, не залишаючи шкіру липкою та жирною. Фактично, ви сяятимете з голови до ніг...

Потужне зволоження досягається завдяки кільком ключовим інгредієнтам, отриманим з екологічно чистих джерел. По-перше, це суміш поживного та зміцнювального вітаміну Е, олій солодкого мигдалю та какао. Потім є олія мурумуру, відома своїми властивостями лауринової й олеїнової кислоти та здатністю утримувати вологу. Також є чудовий аромат, натхненний тропічними лісами, що ґрунтується на перероблених кольорах і об'єднує деревні та пряні ноти свіжонарізаного грейпфрута та вершкового сандалового дерева. Нехай він ніжно наповнить вашу шкіру ароматом, який збережеться впродовж усього дня.

- Herlum гель для рук і тіла сандал і грейпфрут 50, мл

Завдяки розкішній піні та багатій поживній формулі цей засіб для миття рук і тіла обіцяє справжню сенсорну подорож, оскільки він м'яко очищає шкіру від денної бруду, забруднень і поту.

Зроблений в Англії, але містить олію мурумуру з Амазонки, цей гель для вмивання з екологічно чистих джерел робить шкіру м'якою, очищеною і з ніжним ароматом, який зберігається впродовж усього дня. Мило на основі кокоса та натуральні антибактеріальні екстракти ефективно освіжають шкіру, а олія мурумуру, відома своїми властивостями лауринової й олеїнової кислот, підтримує вологозахисний бар'єр шкіри та запобігає відчуття надмірної стягнутості та стягування. Ви обов'язково закохаєтеся в цей аромат: натхненний тропічним лісом аромат, створений із перероблених квітів, що об'єднує деревні та пряні ноти свіжонарізаного грейпфрута та вершкового сандалу.

Обміна, повернення і торга НІ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари