Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітний крем missha hot burning body gel

300 грн
Опис

Тип засобу: Крем

Missha Hot Burning Body Gel
Гель із легким цитрусовим ароматом призначений для тих, хто хоче підкоригувати контури свого тіла, зменшити прояви целюліту, зробити шкіру тіла пружною, еластичною, ніжною та гладкою. Активні компоненти гелю активізують клітинний обмін, прискорюють метаболізм, стимулюють мікроциркуляцію крові, сприяють лімфовідтоку та розщепленню жиру.
💚Екстракт гіркого апельсина – сприяє обмінним процесам в організмі, регулює жировий обмін та активує розщеплення жирів, покращує тонус шкіри та робить її гладкою та підтягнутою.
💚Кофеїн – надає загальний та місцевий вплив на організм, завдяки кофеїну прискорюються процеси ліполізу в адипоцитах, а також метаболізм вільних жирних кислот. Ці процеси допомагають зменшенню жирових відкладень. Кофеїн має лімфодренажну дію, зменшуючи вираженість набряків, вирівнюючи рельєф та покращуючи контури тіла.
💚Капсаїцин - рослинний алкалоїд, що міститься в пекучому перці. При контакті зі шкірою капсаїцин викликає рефлекторне розширення капілярів, покращує кровопостачання у місці нанесення, завдяки цьому посилюється розщеплення жирових клітин та дренування рідини. Все це викликає зменшення товщини підшкірної клітковини та покращення зовнішнього вигляду шкіри (зменшення проявів целюліту, розгладжування та освітлення розтяжок. Взаємодія кофеїну та капсаїцину надає ще більш потужний ефект у боротьбі із зайвими сантиметрами, ніж дві ці речовини окремо).
💚Ментол – проникаючи у глибокі шари шкіри, прискорює кровообіг та стимулює виведення зайвої рідини та токсинів. Це відбувається через те, що під впливом холоду організм намагається зігрітися, використовуючи свої жирові резерви як паливо. При цьому відбувається схуднення та поступове усунення целюліту.
🌿Гель Missha Hot Burning Body Gel має подвійну дію: спочатку охолоджує, а потім розігріває шкіру. Такі температурні перепади посилюють дію активних компонентів гелю. Регулярне використання гелю допоможе зменшити обсяги проблемних зон, зменшити виразність целюліту, розгладити та підтягнути шкіру.
Застосування: масажними рухами нанести гель на очищену шкіру тіла на проблемні ділянки.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари