Всі категорії
Додати товар

Nefertiti aloe vera lotion. нефертіті лосьйон алое віра 300ml

2050 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Кілька примірників у наявності

Основні діючі речовини і властивості продукту

Сік Алое Віра містить в собі збалансовані групи біологічно активних речовин. Антрахинони проявляють протипухлинну активність і сприяють знищенню бактерій і вірусів. Сапоніни-глікозиди мають очисні і антисептичні властивості Блокують гормони, що запускають механізм запальних реакцій. Вітамінний комплекс (А.С, Е група вітамінів В), фолієва кислота, мінерали-кальцій, калій, натрій, цинк, мідь, хром, селен живлять клітини і виставляють антистресовий бар’єр. Сік алое в 4 рази швидше води проникає в шкіру, будучи найкращим природним зволожувачем. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Застосування лосьйону Алое Віра

Для сухої і чутливої ​​шкіри лосьйон Алое Віра рекомендується для щоденного догляду вранці і ввечері. Ранкові процедури будуть виконувати захисні функції від дратівливих факторів впливу навколишнього середовища. Вечірній догляд забезпечить зволоження та живлення глибоких шарів епідермісу. Для нормальної, жирної і запаленої шкіри лосьйон Алое Віра рекомендується для очищення розширених пор, зволоження, зняття подразнення і для профілактики появи акне (чорних крапок)

Для засмаги.

До і після. Лосьйон Алое Віра має захисні властивості від впливу прямих сонячних променів. Нанесення лосьйону до засмаги дозволить отримати рівний пошаровий загар. Після засмаги і прийняття душу нанесіть лосьйон на шкіру, для зволоження і зняття роздратування.

Гоління і епіляція.

Після будь-якого механічного або хімічного впливу лосьйон Алое Віра швидко відновить пошкоджені клітини шкіри, зніме роздратування і створить природну плівку, що захищає від повторного запалення.

Використання медичних і господарських рукавичок руйнує шкіру рук і призводить до передчасного старіння. Нанесення лосьйону Алое Віра збереже ваші руки красивими надовго

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари