Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Вершки для тіла з маслом ши

580 грн
Опис

Шукаєте універсальний засіб для догляду за шкірою?

Тоді вам точно сподобаються наші вершки для тіла з маслом ши: їх можна використовувати для пом’якшення шкіри, як крем для тіла, рук, захисний крем від вітру та морозу, бальзам для губ тощо.

Такий засіб стане прекрасним доповненням у догляді за шкірою й допоможе при багатьох проблемах: сухості, подразненнях, втраті пружності та еластичності. Особливо стане в нагоді такий масляний крем взимку, щоб зберегти у шкірі вологу.

Вершки зроблені з масла ши та оливкової олії холодного віджиму, доповнені маслом какао, кокоса, соєвим воском та мигдалевою олією. Усі компоненти підігріваються на водяній бані, а потім збиваються у легкий повітряний крем. Завдяки цьому масла набувають ніжної консистенції, легко розподіляється по шкірі і краще вбираються.

В основі вершків – масло плодів дерева ши (каріте), яке на 80% складається з тригліцеридів. Масло ши є універсальним активним інгредієнтом, емолентом з чудовою пом’якшувальною дією. Воно значно покращує еластичність шкіри , допомагає утримувати у шкірі вологу, а також має регенерувальні властивості.

А в поєднанні з ефірною олією ванілі, вершки набувають приємного солодкого аромату молочного шоколаду!

Спосіб використання:

Для зволоження шкіри. Невелику кількість вершків нанести на вологу шкіру (одразу після прийняття душу або ванни).
Для захисту шкіри від вітру та морозу. Невелику кількість вершків розтерти у долонях і перенести на суху шкіру за 10-20 хвилин до виходу на вулицю.

Склад:

масло ши (каріте), оливкова олія, масло какао, масло кокоса, віск соєвий, олія мигдалю, ефірна олія ванілі.

Термін придатності:

18 місяців (6 міс після відкриття)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари