Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Захисний крем для тіла з ромашкою

240 грн
Опис

Ніжний крем з ромашкою забезпечує ефективне живлення та захист шкіри, заспокоює, зменшує лущення та подразнення. Відмінно підходить для чутливої, дуже сухої та атопічної шкіри. Крем є універсальним: підходить як для дорослих, так і для немовлят, може використовуватись для обличчя та тіла.

Ромашка – потужний природний антисептик, бактерицидний засіб. Знімає подразнення і запальні процеси на шкірі.

Масло ши (каріте) забезпечує інтенсивне зволоження, пом’якшення і захист шкіри, а також має відновлювальні властивості. Це масло є унікальним рослинним емолентом, що відновлює захисний ліпідний шар шкіри.

Соєвий лецитин, який входить до складу крему, є фосфолпідом й бере учать в утворенні клітинних мембран. Він відновлює захисні функції шкіри та зменшує алергічні реакції.

Кунжутна олія зволожує, заспокоює та відновлює захисні функції шкіри.

Крем також містить Д-пантенол (провітамін В5), який має надзвичайно потужну регенерувальну дію, прискорює загоєння та епітелізацію шкіри при укодженнях (опіки, подразнення, лущення).

Екстракт коріння солодкизменшує подразнення та прояви пігментації шкіри.

Для виготовлення крему використаний натуральний рослинний емульгатор Olivem, отриманий з оливкової олії. Він складається з жирних кислот, які за хімічний складом аналогічні ліпідам шкіри. Завдяки цьому крем підтримує цілісність шкірних покривів.

Показання:

суха шкіра, зневоднена шкіра, лущення та подразння на шкірі, атопічний дерматит. Можна використовувати для дітей до 1 року.
Для обличчя крем підходить для сухої шкіри.

Протипоказання:

алергія на будь-який з компонентів засобу; крем не можна використовувати при проблемній шкірі (висипання, акне).

Склад (UA):

вода дистильована, масло ши (каріте), мацерат ромашки (на олії мигдалю), олія кунжуту, емульгатор оливковий*, сквалан оливковий, масло какао,

тригліцериди кокосового масла, соєвий лецитин, Д-пантенол (провітамін В5), сірка органічна, алантоїн, СО2-екстракт коріння солодки, органічний консервант (Geogard Ultra, Cosgard) **, ефірна олія лаванди.

Ingredients/INCI: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Sesame (Sesamum indicum) Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate*, Squalane Olive, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Caprylic capric triglyceride, Soy lecithin, Panthenol, Methylsulphonylmethane, Allantoin, Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root CO2 Extract , Gluconolactone, Sodium Benzoate, Benzyl alcohol, Dehydroacetic acid**, Lavender essential oil.

*отриманий з оливкової олії, без PEG, сертифікований EcoCert і COSMOS.
**сертифікат EcoCert і COSMOS.

Термін придатності:

18 міс (3 міс після початку використання)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари