Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Зволожувальний крем для тіла fenty skin butta drop whipped oil hydrating body cream

830 грн
Опис

75 мл

Що це: використовуйте цей чистий багаторазовий крем для тіла зі збитими оліями, наповнений тропічними оліями, оліями й екстрактами. Насолоджуйтеся стійким зволоженням, нелипким блиском і чистим, свіжим ароматом, натхненним тропічними фруктами та квітами.

Основні інгредієнти:
— 7 розкішних олій (диня Калахарі, щавель, баобаб, соняшник, рисові висівки, кокос, жожоба): живлять шкіру та надають їй сяйво.
- Олія ши: допомагає помітно кондиціонувати та відновлювати водний бар'єр.
- Гліцерин: забезпечує зволоження, комфорт і блиск.

Позначення інгредієнтів: Цей продукт не містить глютену, не піддається тестуванню на тваринах, веганський і постачається в пакованні, придатному для вторинного перероблення.

Що ще вам потрібно знати: Пориньте в цей збитий оливний зволожувальний засіб для тіла, що містить майже 25% олій і олій, щоб глибоко зволожити шкіру як миттєво, так і на весь день. Екстракт вишні, що містить антиоксиданти та вітамін С, допомагає відновити яскравість, а гліцерин допомагає утримувати вологу. Чистий, свіжий аромат, натхненний тропічними фруктами та квітами — той самий, який ви любите в Instant Reset!

Клінічні результати:
У 4-тижневому клінічному дослідженні за участю 55 жінок через тиждень:
- 100% згодні, що воно кондиціонує, живить шкіру та відновлює її еластичність
— 98% згодні, що воно надає шкірі сяйво
— 96% згодні, що воно відновлює сяйво шкіри.

ЧИСТИЙ продукт від Sephora — це наше прагнення пропонувати формули, що виходять за межі нормативних стандартів, щоб уникнути спірних інгредієнтів, не жертвуючи водночас ефективністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой