Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Каламиль крем

250 грн
Опис

Каламіл використовується у разі:- укусів комах- сонячних опіків — у разі уражень шкіри внаслідок контакту з отруйними та жалісливими рослинами.- дерматитами, зокрема алергічної висипки та кропивниці.- псоріазу, екземи-герпетичних висипань (вітрянке) та човновому лиші — жирної проблемної шкіри.Каламін можна застосовувати тільки зовнішньо. Спосіб застосування: Добре струсіть пляшку з лосьйоном, за допомогою ватного диска нанесіть лосьйон на зони шкіри з неприємними симптомами, дайте висохнути. За потреби можна повторювати процедуру кілька разів на день. Присушує всі прищики, реальна допомога у разі проблемної шкіри!!

Найкращий засіб у разі вітряного віспа, чудово знімає свербіж у разі укусів комах, найкращий засіб у разі опіків ( особливо сонячних — тільки їм рятую свою білокоподібну дочка)

Calamyl лосьйон — це засіб зі світовим ім'ям, який успішно використовується багато років у разі різних шкірних захворювань.
Каламін лосьйон продається у всьому світі, такий популярний споживачам за лікувальні властивості та ефективність, що є в аптечці практично кожного будинку.

Застосовується у разі таких захворювань і станів, як-от вітряна віспа, дерматити, герпес, опояснювальний лишай, алергічні хвороби шкіри, висип, акне (принчі, вугрові висипки), кропивниця, червоний аромат, екзема, псоріаз, сонячний опік, укуси комах.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 20мл
  • 100мл
Призначення:
Відновлююче
Продавець
vikto...
viktoriia199308
Одеса
100% виконаних замовлень
Була