Всі категорії
Додати товар

Молочко для тіла аюрведичне la sultane de saba body lotion oriental ayurvedic amber...

1857 грн
Опис

Лосьйон для тіла Body Lotion Ayurvedic має ніжну текстуру, яка забезпечує м'яке та тривале зволоження, зміцнює та живить шкіру. Швидко поглинається і залишає неймовірно теплий деревний, терпкий шлейф з нотками спецій, який замінить або доповнить ваші парфуми. Косметичний засіб включає олії кокоса, каріте, мигдалю, здавна відомі поживними властивостями. Продукт допомагає наповнити шкіру корисними речовинами, зволожити та омолодити її. Шіра набуває здорового вигляду, стає шовковистою і більш пружною. Ця чарівна суміш з багатою і насиченою текстурою дозволить вам здійснити подорож до найвіддаленіших берегів Сходу.

Дії:

Пом'якшує шкірний покрив, знімає всі види лущень і почервонінь, попереджає появу свербіння і стягнутості, робить шкіру ніжнішою, гладкою і приємною на дотик.
Зміцнює та вітамінізує, допомагає зберегти красу та молодість шкіри.
Переносить вас в атмосферу гармонії, релаксу та відпочинку.
Живить, усуває лущення, допомагає прибрати ороговілий шар клітин, зміцнює імунітет шкірного покриву, захищає його від негативного впливу навколишнього середовища.

Спосіб застосування: Після душу нанесіть на тіло легкими рухами. Молочко швидко поглинається, не залишаючи відчуття жирності на шкірі.

Об'єм 200 мл
Країна виробник Франція

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари