Всі категорії
Додати товар

Хіт! лосьйон крем для тіла з екстрактом персика та вітаміном е bioaqua probeauty

145 грн -18% 120 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 100 г, підходить для будь якого типу шкіри, особливо для схильної до сухості і лущення.
Крем лосьйон для тіла з пробіотиками містить в складі корисні бактерії, які сприяють відновленню шкіри і її захисту від агресивного впливу навколишнього середовища. Крем відмінно зволожує шкіру і є сильним антиоксидантом. Використовуючи лосьйон, до складу якого входить екстракт персика і натуральні бактерії, ви зможете швидко оновити свою шкіру, поліпшити її еластичність і наситити необхідними поживними речовинами.
До складу засобу входить екстракт персика, який сприяє пом'якшенню і тонізації шкіри, а також:
Має антибактеріальний та протизапальний вплив;
Ідеально підходить для сухої зрілої шкіри.
Пробіотики, що входять до складу емульсії, сприятливо діють на будь-який тип шкіри, сповільнюють процес старіння, створюють бар'єр від негативного впливу навколишнього середовища і відновлюють клітини.
Спосіб застосування:
При регулярному застосуванні, можна досягти значного зволоження, підвищення еластичності та загального омолодження шкіри тіла.
Спосіб використання: після ванних процедур, рівномірно нанести на сухі ділянки, або ж на все тіло, та розмасажувати. Використовувати 2-3 на тиждень.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна

Схожі товари