Всі категорії
Додати товар

Парфумований лосьйон для тіла fleur narcotique exclusive euro 250 мл

300 грн
Опис

Кожна жінка мріє мати привабливий, сексуальний та елегантний вигляд. Виконати бажання милих дам зважилася торгова марка EX NIHILO і створила оригінальний аромат, який заманює в мережі спокуси. За мотивами легендарних парфумів Fleur Narcotique був розроблений парфумований лосьйон для тіла, який став популярним не тільки серед прекрасних представниць людства, але й серед чоловіків.

О бренде
Бренд EX NIHILO — це відомий на весь світ парфумерний будинок із Франції. Торгова марка виробляє привабливі та спокусливі аромати, які славляться своєю високою якістю. Концепція компанії полягає у виробництві унікальних і суперечливих пахощів, які здебільшого відрізняються від масових парфумерних композицій.

Унікальність аромату
Пристрасний, п'янкий, чуттєвий і спокусливий запах Fleur Narcotique Exclusive обдурює і змушує забутися, допомагає розслабитися й надихнутися. Лосьйон для тіла має тонше звучання, ніж парфумерна вода. Тому може стати чудовим супутником у літню пору року. Крім того, засіб може стати ідеальним підсилювачем оригінального аромату парфумів. Творчі особистості, що працюють над розробкою ольфакторної піраміди, надихнулися сучасним образом дівчини. Саме тому пахощі вийшли ніжними та чуттєвими, але водночас сильними та зухвалими. Запах підкреслює прекрасні місця свого володаря, надаючи образу таємничості та сексуальності. Парфумерне звучання вийшло яскравим і чарівним, завдяки гармонійному сплетінню провокаційних нот.
Відкривається звучання з терпкого бергамоту, який змішався з п'янкою солодкістю лічі та медового персика.
Потім починають звучати цитрусові мотиви апельсинового цвіту, ніжного жасмину та спокусливої півонії.
Завершується ароматна композиція димними деревними нотами, нюансом моху та мотивами солодкого мускусу.
Приємний і підбадьорливий запах огортає пікантною свіжістю і солодкістю, які надають образу привабливості та чарівності.

Переваги парфумованого лосьйону
Засіб для тіла Fleur Narcotique Exclusive від торгової марки EX NIHILO, має не тільки гідні та вишукані пахощі, але й низку інших переваг.
Підходить для будь-якого типу шкіри.
М'який вплив на дерму.
У складі містяться натуральні компоненти, які не викликають алергію.
Лосьйон не залишає на тілі відчуття липкості, жирності та плям на одязі.
Глибоко живить клітини корисними мікроелементами.
Прекрасно зволожує.
Дає змогу зберегти пружність і еластичність епідермісу.
Лосьйон не містить ефірних олій, що дає шкірі дихати й не закупорювати клітини.
Пахучий косметичний продукт має попит серед чоловіків і жінок. Лосьйон приносить не тільки розкішний аромат, але й задоволення.

Рекомендації щодо використання
Засіб застосовують на свіжовиті тіло, після прийняття душу або ванни. Зручний дозатор дає змогу видавити необхідну кількість продукту. Невелику кількість лосьйону нанести на долоню та розподілити на шкірі тіла. Втирати легкими, масажними рухами.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Класифікація:
Натуральна

Схожі товари