Всі категорії
Додати товар

Молочко для тіла зелений чай la sultane de saba body lotion ginger green tea

1860 грн
Опис

Молочко для тіла Зелений чай La Sultane De Saba Body Lotion Ginger Green Tea

200мл.

Молочко для тіла з ароматом імбирного зеленого чаю La Sultane De Saba Body Lotion. Активна формула на основі олії ши, солодкого мигдалю та кокоса глибоко зволожує, живить та помʼякшує епідерміс. Усуває свербіж, відчуття сухості й лущення.

Особливості:

Пом’якшує шкірний покрив, знімає всі види лущень і почервонінь, попереджає появу свербіння і стягнутості, робить шкіру ніжнішою, гладенькою і приємною на дотик.

Зміцнює та вітамінізує, допомагає зберегти красу та молодість шкіри.

Переносить вас в атмосферу свіжості, релаксу та відпочинку.

Живить, усуває лущення, допомагає прибрати ороговілий шар клітин, зміцнює імунітет шкірного покриву, захищає його від негативного впливу навколишнього середовища.

Активні компоненти:

Олія Ши (або каріте): живить шкіру, діє як антиоксидант і захищає від вільних радикалів. Має відмінні зволожувальні властивості, покращує тонус шкіри і розгладжує її структуру.

Кокосова олія: забезпечує зволоження шкіри, має омолоджувальну і регенеруючу дію. Також надає захист від сонячного випромінювання, має антибактеріальний і протигрибковий ефект, сприяє оновленню клітин.

Олія солодкого мигдалю: насичує шкіру вітамінами Е, А та В, тим самим уповільнює старіння. Олія добре зволожує, але не забиває пори, загоює пошкодження, усуває подразнення шкіри, живить зневоднену дерму, усуває лущення та покращує регенерацію.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 200мл