Всі категорії
Додати товар

Заспокійливий та зволожуючий гель з алое holika holika aloe 99% soothing gel

105 грн
Опис

Кол 528

Корейський бренд Holika Holika порадував нас новим цікавим продуктом – Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel у формі апетитного листочка алое.

Заспокійливий гіпоалергенний гель у своєму складі містить цілих 99% свіжого соку з листя Алої, миттєво вбирається, не залишаючи відчуття липкості. Завдяки цьому гель є багатофункціональним засобом - заспокоює та знімає подразнення на шкірі, усуває почервоніння та дискомфорт, після гоління та засмаги, виконує основні функції догляду за шкірою, підходить для будь-якого типу.

Способи використання алое гелю:

1. Як доглядовий зволожуючий крем. Він насичує суху шкіру, не залишає блиску на жирній, заспокоює, знімає роздратування, робить шкіру надзвичайно м'якою.

2. Як основу під макіяж. Особливо актуально для літа, коли спекотно і ваш звичайний крем дає рясний блиск, гель з алое виручить.

3. Як заспокійливий засіб після гоління. Чудово зніме подразнення після цієї процедури та зволожить чутливу шкіру.

4. Як маску для волосся.

додайте в алое-гель яйце, столову ложку, наприклад, оливкової олії та пару крапель ефірних олій – нанесіть цю суміш на шкіру голови. Така маска допоможе відновити волосся, пошкоджене сонцем, солоною водою.

нанесіть гель з алое на чисте, трохи вологе волосся - це додасть волоссю зволоження і гарний блиск.

5. Як заспокійливу маску від втоми очей. Актуально для студентів після безсонної ночі – охолодіть алое-гель у холодильнику, нанесіть на ватяні спонжі та покладіть на очі.

6. Як доглядовий засіб для кутикули та нігтів. Просто нанесіть гель на руки, нігті та на кутикулу – ви отримаєте здорові нігті та доглянутий манікюр.

7. Як доглядовий гель для тіла. Корейська косметика славиться своєю універсальністю та практичністю, так і гель Holika Holika Aloe 99% Soothing Gel відмінно підійде для догляду за тілом, особливо влітку після пляжів та засмаги. Гель з алое зволожує, прибирає подразнення, лущення, сухість та стягнутість.

8. Як SOS-засіб при сонячних опіках, комариних укусах, порізах після гоління і т.д. Просто змастіть алое-гелем уражену область. Продовжуйте аплікації через кожну годину до полегшення ситуації.

9. Робимо санітайзер своїми руками з додатковою функцією зволоження (беремо зручну пляшечку з помпою на 30мл, шприцем без голки відмірюємо 18мл спирту та 12мл гелю-алое, все змішуємо в ємності).

Об'єм 55 мл.ціна 105 грн
Об'єм 250 мл ціна 250 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 50мл
  • 250мл
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення: