Всі категорії
Додати товар

Фірмовий набір мініатюр зволожуючий крем і крем для гоління rituals по 20 мл

100 грн
Опис

Фірмовий набір мініатюр Зволожуючий крем і Крем для гоління Rituals по 20 мл Вік: 18+ Час застосування: універсальний Підлога: для жінок Класифікація: міддл маркет 20 мл Крем для гоління Rituals The Ritual Of Samurai Shave Cream Rituals The Ritual Of Samurai Shave Cream забезпечить саме чисте і комфортне гоління, завдяки натуральним інгредієнтам, таким як базилік і женьшень, які зволожують і надають вашу шкіру. Базилик считается одной из самых священных трав в Индии, часто считается «королем трав». Базилик обладает антиоксидантными, вяжущими и увлажняющими свойствами и оказывает восстанавливающее действие на кожу.
Женьшень это знаменитый корень «Ян» с Дальнего Востока является символом мужественности и бессмертия. Поэтому женьшень также известен как «корень жизни».
Подходит для всех типов кожи: чувствительной, сухой, жирной и комбинированной.

20 мл Увлажняющий крем moisturizer kombuchka & venuceane
Успокаивать и смягчать с помощью крема . Легка нежирна формула, яка швидко вбирається, відновлює баланс, омолоджує і розслабляє шкіру і почуття. Формула забезпечує тривале зволоження, а також надає делікатний аромат для підняття духу і тіла. Шкіра відчувається гладкою, пружною і приємною. Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва - ДЛЯ Європи . По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бо , хоча деякі стокові навіть не займані позиції , але як це дізнатися ... Бо на фото товар на вагах що б ви розуміли, але не плутаємо грами і миллилитры Пересилаю укр і нової почтами самовивіз в Києві! Обмін або повернення не передбачено

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 20мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
20 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Суха
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?