Всі категорії
Додати товар

Парфумований крем для тіла eclat femme weekend 250 мл орифлейм код 42885

199 грн
Опис

Парфумований крем для тіла Eclat Femme Weekend Орифлейм
код 42885
250 мл

Парфумований крем для тіла від Оріфлейм. Доглядайте за своїм тілом і водночас насолоджуйтеся приємним ароматом, який виділяє крем
Eclat Femme Weekend.
Практично кожна жінка приділяє достатньо уваги й часу, доглядаючи шкіру обличчя й рук, адже вони завжди на видноті. Але не меншої турботи з нашого боку вимагає і все тіло. Адже згодом шкіра втрачає еластичність і пружність, а різні негативні чинники, як-от жорстка вода та перепади температур призводять до її сухості та подразнення. У такому разі догляд за шкірою вимагає професійного підходу.

Компанія Орифлейм представляє шикарну новинку — парфумований крем для тіла Eclat Femme Weekend. Цей розкішний крем має легку текстуру, що тане, не жирний, швидко вбирається, що дає змогу користуватися ним як удень, так і вночі. Завдяки унікальним компонентам, що входять до складу крему, він інтенсивно живить, зволожує й тонізує шкіру, підвищуючи її еластичність. Шкіра стає ніжною й оксамитовою, даруючи відчуття комфорту та свіжості впродовж 24 годин. Крем прекрасно підходить для будь-якого типу шкіри.

І, звісно, родзинкою цього крему для тіла є його дивовижний аромат туалетної води Eclat Femme Weekend з ароматом прованського персика, білої фрезії та мускусу.
Наносьте парфумований крем для тіла Eclat Femme Weekend щодня після прийняття душу, отримуйте насолоду від вишуканого, романтичного аромату. Його запах подарує вам спокій і умиротворення, а корисні властивості — здоров'я і красу шкірі.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари