Всі категорії
Додати товар

Багатофункціональний гель з алое farm stay la ferme aloe vera moisture soothing gel 99%

165 грн
Опис

Код 480

Універсальний аква-гель з натуральним екстрактом алое – джерело корисних властивостей для покращення стану шкіри обличчя та тіла, а також волосся. Маючи всього один засіб, ви з легкістю обійдетесь без крему, що регенерує і зволожує, маски для обличчя і волосся, бази під макіяж, крему для рук і заспокійливого засобу після гоління і депіляції. Всі ці функції виконуватиме алое-гель.

Екстракт алое ідеально пристосовується до будь-якого типу та стану шкіри, глибоко проникає в пори, живить та зволожує, відновлює здоровий колір та сяйво кутису.

Особлива текстура соку алое створює на поверхні надтонку захисну плівку, яка перешкоджає забрудненню пір, але не блокує надходження в клітини кисню.

Крім того, концентрований екстракт лікарської рослини активізує обмін речовин та кровообіг у тканинах, прискорює процес відлущування мертвих тканин та повертає особі здоровий рум'янець.

Гель-алое не має жодних показань. При тривалому застосуванні він налагоджує роботу сальних залоз, нормалізує гідрожировий баланс і навіть злегка підтягує в'ялу шкіру.

Гель-алое можна використовувати як крем, що відновлює, зволожуючого крему або маски (регулюється кількістю нанесеного засобу і додаванням допоміжних інгредієнтів, наприклад, масел), як засіб, що заспокійливе епідерміс після тривалого перебування на сонці або укусів комах, як засіб для зволоження сухих , як примочки для зняття втоми з очей і ніг (завдяки охолоджувальним властивостям), при пошкодженнях покриву під час гоління або депіляції.

Спосіб застосування: наносите гель на чисту шкіру тіла та обличчя масажними рухами,

змочуйте ними ватяні диски і прикладайте до закритих століть для зняття втоми з очей,

наносите на 10 хвилин на вимите шампунем волосся, а потім змивайте для зволоження сухих кінців,

обробляйте уражені ділянки шкіри відразу після повернення з пляжу або контакту з комахами.

Об'єм 200 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 200мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Призначення:

Схожі товари