Всі категорії
Додати товар

Антицелюлітний коригуючий гель для тіла missha hot burning perfect body gel

390 грн
Опис

Антицелюлітний гель для тіла Missha Hot Burning Perfect Body Gel з приємним цитрусовим ароматом стимулює розщеплення жирів, підвищує пружність і еластичність шкіри, сприяє виведенню надлишкової рідини з тканин, зменшує об´єм тіла в проблемних зонах робить шкіру пружною й підтягнутою.

Целюліт — проблема, яка є знайомою для всієї жіночої статі. Неабияка апельсинова корка здатна зіпсувати тіло навіть най стрункішої дівчини.

Фахівці лабораторії Missha створили інноваційний продукт у боротьбі з целюлітом — гель для тіла, який поєднує в собі охолоджувальний і зігрівальний ефект Hot Burning Perfect Body Gel. Під час масажу завдяки засобу ментолу, що входить до складу, шкіра спочатку охолоджується, а потім під впливом капсаїцину повільно розігрівається, даючи змогу активним інгредієнтам гелю проникнути глибоко в шкіру.

Активні компоненти:

-Основні активні інгредієнти Missha Hot Burning Perfect Body Gel — екстракт червоного пекучого перцю капсаїцин, кофеїн, екстракт і олія гіркого апельсина, зелений чай, ментол і м´ятна олія.
-Екстракт червоного пекучого перцю капсаїцин покращує мікроциркуляцію крові та лімфи, має розігрівальний ефект і перешкоджає утворенню целюліту та жирових відкладень.
-Кофеїн активізує жировий обмін і стимулює ліполіз (розщеплення жирів). Отже, жирових відкладень стає менше і передумови для утворення целюліту зникають.
-Олія й екстракт гіркого апельсина, давно відомі своїми сильними антицелюлітними властивостями, проникаючи глибоко в шкіру, виводять зайву рідину та сприяє дренажу проблемних зон, а також згладжують, пом´якшують і вирівнюють шкіру.
-Зелений чай сприяє виведенню з організму зайвої рідини та зменшенню жирових відкладень.
-Ментол і олія перцевої м´яти надають охолоджувальний ефект і підтягують шкіру.

Ви забудете про проблему наявності апельсинової кірки на стегнах, сідницях і животі, а силует стане більш підтягнутим, струнким і набуде виражених жіночних обрисів.

Спосіб застосування:
Після душу нанесіть гель масажними рухами на суху шкіру. Рекомендується використовувати 2-3 рази на тиждень. Засіб ефективніший, якщо використовувати його після фізичних вправ. У спекотну пору року рекомендується зберігати гель у холодильнику для посилення охолоджувального ефекту.

200мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 200мл
Призначення:
Антіцелюлітне

Схожі товари