Всі категорії
Додати товар

Парфумований лосьйон для тіла tom ford lost cherry 200 ml

200 грн
Опис

Качественный лосьон для тела, парфюмированный Вашим Любимым ароматом!
Вы будете в Восторге ! ! !
Tom Ford Lost Cherry 200 ml
Оплата на карту або післяплата з передоплатою 100 грн!

Верхні ноти: Вишня, Гіркий мигдаль і Лікер; Середні ноти: Вишня, Слива, Турецька троянда і Жасмин Самбак;
Базові ноти: Боби тонка, Ваніль, Перуанський бальзам, Кориця, Бензоїн, Сандал, Гвоздика (пряність), Кедр, Пачулі, Ветивер.

Аромат дуже стійкий і шлейфовый, відповідає оригіналу! Виробник - Франція. 🔥
Якщо ви хочете побалувати себе розкішним лосьйоном для тіла, — це те, що ви шукайте. Лосьон обладает нежной, практически невесомой консистенцией, за счет чего легко наносится на кожу, равномерно распределяется и молниеносно впитывается, не оставляя после себя липких следов. Продукт также несет в себе благоухание одноименного парфюма, так что вы на протяжении всего дня будете чувствовать на своей коже волнующий и будоражащий воображение аромат.
Парфюмированный лосьон обогащен маслом ши, за счет чего интенсивно ухаживает, насыщает кожу питательными компонентами и глубоко увлажняет. Средство легко впитывается, оставляя после себя ароматный шлейф.

Лосьйон для тіла зробить шкіру м'якою і ніжною, немов шовк. Усього кілька крапель, і сеанс ароматерапії починається! 🔥Той випадок, коли догляд за тілом перетворюється в чарівний ритуал, якому сприяють масло ши і розкішне звучання улюблених ароматів!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize