Всі категорії
Додати товар

Mild by nature зволожуюче масло ши, 7 oz (198 g)

390 грн -8% 360 грн
Опис

mild by Nature Moisturizing Shea Butter, зволожуюче масло ши (198 g)
термін 03.2025

Опис
М’яке зволожуюче масло ши
Без гексану
РН збалансований і без жорстокості
Походить з Африки
Підходить для всіх типів шкіри*
Формула без ГМО, парабенів або фталатів
Упакований в США
Сухий, посушливий клімат та інші фактори навколишнього середовища можуть завдати шкоди вашій шкірі, позбавляючи її вологи та створюючи відчуття дискомфорту.
Зволожуюче масло ши Mild by Nature є ідеальним засобом, який допоможе заспокоїти суху або подразнену шкіру.
Просто нанесіть на уражену ділянку, щоб зволожити та живити безпосередньо шкіру. Наше масло ши видобувається з горіхів дерева ши і природно багате вітамінами та жирними кислотами, які живлять шкіру.
Цей концентрований зволожувач допомагає заспокоїти та відновити всі типи шкіри для м’якої та гладкої на вигляд шкіри.

Втирайте невелику кількість у долоні, поки не розігріється, і обережно помасажуйте потрібні ділянки, щоб зволожити. Цей продукт природно твердий, а колір і текстура змінюватимуться залежно від температури навколишнього середовища. Коливання температури можуть утворювати кристали жиру, які впливають на колір і консистенцію продукту, роблячи його зернистим або грудкуватим. Це природно і може вплинути на зовнішній вигляд, але не зашкодить якості виробу. Якщо масло ши тверде, його можна розм’якшити, помістивши ємність у гарячу воду або в мікрохвильовій печі, доки воно не стане м’яким.

Для п'ят, ліктів, губ чи дуже сухих рук. Чудово працює як нічна маска, дуже жирний, тому в якості крему не підійде. Якщо ситуація критична - нанести товстим шаром і одягнути спеціальні рукавички чи поліетиленові, ну, в крайньому випадку кульок лягати спатки - вранці вже буде помітний результат! НА зиму - те що треба!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення

Схожі товари