Всі категорії
Додати товар

Cocoa butter formula, масажна олія проти розтяжок

390 грн
Опис

Palmer's, Cocoa Butter Formula, масажна олія проти розтяжок, 100 мл

Масажна олія проти розтяжок Cocoa Butter Formula від Palmer's допомагає помітно зменшити сліди розтяжок, що підтверджують 98% жінок, які відзначають, що шкіра стала значно еластичнішою*

* На основі 8-тижневого дослідження за участю 55 жінок віком від 18 до 49 років, проведеного в домашніх умовах.

Не містить:

-мінеральної олії

-парабенів

-фталатів.

Активні інгредієнти

Олія насіння соняшника має зволожуючі та регенеруючі властивості, відновлює еластичність шкіри. Цей інгредієнт багатий на вітамін Е, що володіє потужними антиоксидантними властивостями, які сприяють уповільненню процесів старіння шкіри.

Олія моринги активізує обмінні процеси у тканинах, виводить токсини, уповільнює процеси старіння, омолоджує шкіру.

Олія какао має пом'якшуючі та регенеруючі властивості, воно живить шкіру, підтримує її тонус, нормалізує водно-ліпідний баланс. Завдяки олії какао шкіра стає гладкою та еластичною.

Вітамін Е (токоферолу ацетат) є антиоксидантом, який здатний уповільнити процеси старіння. Також має регенераційні властивості, покращує кровообіг і підтягує шкіру.

Колаген зберігає вологу в сполучній тканині, перешкоджає зниженню еластичності та пружності, активізує зростання нових клітин у шкірі, попереджає старіння, стимулює ранозагоювання, має підтягуючий ефект.

Еластин - омолоджуючий компонент, підтримує тургор шкіри та покращує її пружність. Також забезпечує харчування шкірного покриву та сприяє його регенерації.

Кунжутна олія містить у великій кількості необхідні ненасичені жирні кислоти, швидко поглинається та робить шкіру м'якою та еластичною. Стимулює кровообіг і сприяє обміну речовин у тканинах.

Рекомендації щодо застосування

Масажними рухами вільно розподіліть шкірою. Наносье 2 рази на день. За потреби нанесіть повторно.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
tanya265
Косметика
Супер-продавець
Кривий Ріг
88% виконаних замовлень
Була