Всі категорії
Додати товар

Люкс органіка 🇬🇧 espa smooth and firm body butter насичений зволожуючий батер для...

375 грн
Опис

✅ Люксовий органічний британський бренд ESPA.
✅ Насичений зволожуючий засіб для тіла живить, розгладжує та тонізує шкіру, роблячи її м'якою та еластичною.
✅ Зволожуючий екстракт модрини та насіння гарбуза розгладжує та зміцнює шкіру, а шипшина, арганова олія та вітамін Е живлять та вирівнюють тон шкіри.
✅ З ніжним ароматом підбадьорливих ефірних олій троянди, пачулі та мандарину.
✅ Виробництво Великобританія 🇬🇧.
✅ Об'єм 30 мл.
✅ Куплено у Британії.
✅ 590 позитивних відгуків на британському сайті.
✅ Ціна на офіційному сайті 53 фунти стерлінгів (2650 гривень) за 180 мл.
✅ У складі, у тому числі, олія каріте, гідрогенізована оливкова олія, олія шкірки цитрусових лимона, гідролізована гарбузова макуха, олія Cymbopogon Martini, гераніол, олія ядра Argania Spinosa, фруктова олія Rosa Canina, олія шкірки Ciuls Auran ), вітамін Е, квіткова олія Citrus Aurantium Amara (гіркий апельсин), смола Cistus Ladaniferus, Олія шкірки Citrus Nobilis (мандариновий апельсин), олія Cymbopogon Nardus (цитронели), олія пеларгонії Graveolens, олія листя Pogostemon Cabda Eugenia Caryophyllus (гвоздики), олія листя Mentha Arvensis, ментол, Екстракт плодів ванілі плосколистої, олія кісточок Vitis Vinifera (виноград), екстракт квіток жасмину, екстракт квіток троянди центифолії.
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, рідкісною та колекційною парфумерією, оригінальними брендовими аксесуарами та різними незвичайними «штучками» за дуже приємними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна Органічна Елітна
Об'єм:
30 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?