Всі категорії
Додати товар

Парфумований спрей brazilian crush cheirosa ’62 sol de janeiro, 30 ml

600 грн
Опис

Pistachio&Salted Caramel
популярний у тікток парфумований спрей для тіла

Випромінюйте позитивні флюїди з ароматом, сповненим літньої енергії, веселощі й заразлива енергія — усе це втілено в чуттєвому спреї для тіла, натхненному сонячною Бразилією. Парфумований спрей Brazilian Crush Cheirosa ’62 Sol de Janeiro для тіла та волосся має фруктово-солодкий аромат, що нагадує про безтурботне літо на пляжі. Спрей для тіла подарує вам свіжість, де б ви не були. Закохайтеся в цей дивовижний аромат і насолоджуйтеся життям.

Склад аромату:
Свіжа емульсія у спреї огорне ваше тіло п’янкою сумішшю ноток фісташки, солоної карамелі та ванілі. Далі ви відчуєте акорд мигдалю, геліотропу, пелюсток жасмину й теплого сандалового дерева. Парфумований спрей має веганський склад, не містить штучних барвників і мінеральних олив, глютену та фталатів, а такого виготовлений із дотриманням принципів сталого розвитку.

Історія аромату:
Натхненням для аромату Brazilian Crush Cheirosa '62 стали 1962 рік, пляжна культура Бразилії та дівчина з Іпанеми, у яку закохався весь світ. Культовий аромат створює позитивні вібрації й переносить вас думками на сонячний бразильський пляж. Поняття «чіроса» в Бразилії означає як неймовірно звабливий аромат, так і спосіб життя, у який неможливо не закохатися.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize