Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Антицелюлітний набір "папайя та грейпфрут" top beauty, гаряче обгортання + масло + скраб

480 грн
Опис

До набору входить:

- Кавовий скраб "Папая+грейпфрут", 200 г

- Антицелюлітна олія "Папая+грейпфрут", 200 мл

- Гаряче обгортання "Папая+грейпфрут", 250 мл

✅ Склад олії: олія персикової кісточки, олія виноградних кісточок, екстракт папаї, екстракт грейпфрута, суміш ефірних олій евкаліпта, ялиці, м'яти, розмарину, лемонграсу, камфорного лавра, чайного дерева та шавлії.

Підійде для антицелюлітного та інших видів масажу. Також можна наносити після душу для зволоження шкіри.

✅ Склад обгортання: олія кісточок персика, тригліцерид капринів, оливкова олія, кокосова олія, екстракт ромашки, екстракт імбиру, кофеїн, екстракт апельсина, екстракт перцю чилі, екстракт водоростей фукуса, екстракт хвоща, екстракт таволги, екстракт екстракт кломатису, екстракт ромашки, суміш ефірних олій цитруса.

Безпосередньо перед обгортанням шкіру необхідно очистити за допомогою скрабу. Також необхідно підготувати теплі речі для укутування: великий махровий рушник або тепле укривало. Якщо є так званий пояс-сауна, то можна скористатися ще й ним — він посліпить ефект розігрівання.

Обгортання наноситься на проблемні зони, потім потрібно обернутися харчовою плівкою, укутатися теплою ковдрою на 30 хвилин, після обгортання змити теплою водою.

Здійснити обгортання можна не частіше, ніж раз на два дні, інакше шкіра може страждати від сильного подразнення. Але якщо обгортання з перцем занадто рідко, то ефект від нього буде мінімальний.

Для досягнення видимого ефекту потрібно не менш ніж 10-15 процедур. Важливо пам'ятати, що упродовж 1 години до процедури та впродовж 1 години після обгортання не можна пити.

✅ Натуральні інгредієнти, що входять до складу скрабу, ефективно очищають пори, водночас діючи м'яко та делікатно. Скраб не просто видаляє відмерлі частинки епідермісу, а й покращує текстуру шкіри, насичує її киснем, зволожує й живить. Регулярне застосування дає змогу дбайливо оновити клітинний покрив і зробити його гладким, еластичним і пружним.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
user219699770
user219699770
Дніпро
Була