Всі категорії
Додати товар

Nuxe huile prodigieuse багатофункціональна суха олія для тіла, обличчя та волосся, 10 мл

400 грн -13% 350 грн
Опис

NUXE Huile Prodigieuse Багатофункціональна суха олія для тіла, обличчя та волосся, 10 мл

Цена 350 грн.

Зроблено у Франції

Термін придатності: Апріл 2026 р.

Багатоцільова суха олія Nuxe Huile Prodigieuse для тіла, обличчя та волосся. Натуральні інгредієнти олії, збагачені вітаміном Е, живлять, відновлюють і підкреслюють красу шкіри одним жестом догляду, а волосся робить м'яким і блискучим. Косметичний засіб має унікальну консистенцію і чарівний квітковий аромат із нотами апельсина, магнолії та ванілі.

Формула продукту складається на 98,1% з інгредієнтів природного походження, зокрема 7 дорогоцінних олій, як-от: високопоживна й омолоджувальна олія Цубакі, яка додатково сприяє зменшенню розтяжок, заспокійлива мигдальна олія, зволожувальна олія камелії, згладжувальна олія огірочника, корисна олія горіха, зміцнювальна олія макадамії та регенерувальна арганова олія.

Багатофункціональна олія Nuxe Huile Prodigieuse® живить, пом'якшує й регенерує шкіру та волосся. Крім того, воно має антиоксидантні властивості, слугуючи захисним екраном від проникнення забруднювачів повітря й дає змогу зменшити розтяжки.

Сухе мастило Nuxe можна використовувати як:

олія для волосся,
олія для обличчя,
олія для тіла.
Активні інгредієнти Nuxe Huile Prodigieuse
Цубаки — екстракт із японських квітів цубакі століттями використовувався для захисту, живлення та зволоження шкіри та волосся. Ця олія виготовлена методом холодного пресування в межах екологічного процесу, що забезпечує найвищу якість продукту.
Камелія. Олія насіння камелії століттями цінувалася в Азії за її унікальні властивості з захисту шкіри та волосся. Воно багате на ненасичені жирні кислоти омега-9, які надають йому зволожувальні та поживні властивості.
Аргана — арганова олія має поживні властивості, завдяки чому ефективно живить шкіру та волосся. Воно складається переважно з жирних кислот омега-6 і багатий на стерол, що робить його високоефективним.
Мигдаль — під гладкою шкаралупою розміщений мигдаль, з якого вичавлюють олію та виробляють молоко. Олія солодкого мигдалю містить жирні кислоти, як-от омега-9 і омега-6. Вона живить шкіру, підвищує її еластичність і гладкість.
Огірочник — трава дикого огірочника, має цінні згладжувальні властивості. Завдяки дії олії огірочника шкіра знову набуває еластичності та гладкості.
Фундук — ніжний і очищений фундук містить олію, яка класифікується як одна з найбільш легко засвоюваних з усіх олійних культур. Воно було обране за його багатство жирними кислотами — понад 70% омега-9 — і вітаміном Е. Олія має виняткові зволожувальні, згладжувальні, заспокійливі та захисні властивості.
Макадамія — це велике тропічне дерево цінується за свої дрібні горіхи з приємним смаком і високою маслянистістю. Олія макадамії завдяки своїй легкості швидко вбирається в шкіру та не залишає на ній жирного шару.
Застосунок
Догляд за обличчям, тілом і волоссям.
Усі типи шкіри.
Зменшення розтяжок.
Застосування
Обличчя:

Нанесіть розгладжувальними рухами від центру обличчя до його країв.
Використовуйте окремо або після змішування кількох крапель із кремом з догляду на долоні.
Тело:

Вмасуйте в шкіру тіла круговими рухами, особливо на бюсті та ногах, а також на розтяжках.
Волосся:

Наносьте на волосся й кінчики волосся так часто, як це необхідно.
Маска для волосся:

Нанесіть олію на волосся.
Залиште на 10 хвилин.
Мийте ваше волосся.
Використовувати 1-2 рази на тиждень.
Додаткова інформація
Веганська формула без інгредієнтів тваринного походження.
Зроблено у Франції.

Обміна, повернення і торга НІТ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 10мл

Схожі товари