Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Зміцнююча олія для тіла costa brazil oleo para o corpo kaya jungle firming oil 30ml

600 грн -30% 420 грн
Опис

Нова, не відкривалася, приїхала з Англії, 30 мл.

Ціна на офіційному сайті 54 дол. (2100 грн!). В мене це поділ набору- тому ціна значно приємніша:)

ОПИС ПРОДУКТУ
Свіжа, легка олія, яка зволожує, покращує пружність і робить шкіру неймовірно м’якою та чуттєвою.

АКТИВНІ
ДІЇ Потужні ліпіди олії Kaya допомагають покращити текстуру шкіри, тонус і необхідне зволоження. Масло какао, багате омега-3, 6 і 9, а також вітамінами Е і А, на 50% потужніше, ніж арганова олія. Ультразволожуючі та живильні олії тукуми, бразильського горіха, патуа та пеккі роблять шкіру пружною, підтягнутою та гладкою. Breu, ароматична натуральна смола, забезпечує заспокійливу дію на шкіру та розум.

У головній ролі — фірмовий комплекс Jungle Complex, що складається з дорогоцінної трійки: кайя (південноамериканський суперпродукт, який люблять за його потужні поживні властивості (і використовується виключно в Коста-Бразилія)), кайя (природне джерело ретинолу, багате кондиціонуючим вітаміном Е та омега-кислицями) і бреу (ароматична смола, яка має потужну дію проти тривоги) a“leo Para O Corpo – це шовковистий еліксир, якого так жадала ваша суха луската шкіра.

Неймовірно легка, але наповнена надзвичайно зарядженими екстрактами рослинного походження, які оздоровлюють і відновлюють шкіру, ця суміш швидко вбирається, допомагаючи еластичності, оживленню та захищаючи від агресорів завдяки суміші антиоксидантів, незамінних жирних кислот і ліпідів, що створюють бар’єр. Свято для занедбаної або пошкодженої шкіри, поєднання олій мурумуру, купуау, буріті, бразильського горіха, патуа та насіння пекі допомагає підвищити еластичність шкіри, максимально розтягнути та підтримати процеси відновлення, залишаючи вашу шкіру сяючою від верху до ніг. . Як і решта асортименту бренду, це екологічно відповідальне джерело, веганський продукт, не тестується на тваринах, не містить парабенів, фталатів, силіконів, сульфатів, глютену, гліколів, мінеральної олії та штучних барвників, перевірено дерматологами.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 30мл