Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Sale! натуральне магнієве масло з лавандою mglab 200 мл

199 грн
Опис

Дія магнієвого масла MgLAB: Покращує стан шкіри Магній швидко і ефективно покращує стан шкіри, прибирає недосконалості шкіри. Сприяє дренажу зайвої рідини. Різні дослідження застосування магнієвого масла показали, що при місцевому застосуванні магнієве масло розщеплює жири і олії, тобто зменшує маслянистість шкіри, запобігає появі вугрів. А це, в свою чергу, може знизити тяжкість і частоту висипань акне. Існують навіть свідчення, що магній допомагає при екземі. Магнієве масло покращує мікроциркуляцію крові в клітинах і насичення клітин киснем а також очищають шкіру і клітини від шкірного секрету. Просто раз в день розпиліть 3-4 дози магнієвого масла в жменю і як слід втирайте його в уражені ділянки шкіри. Стимулює ріст волосся Маска з використанням магнієвого масла MgLAB стимулює ріст нового волосся, допомагає позбавитися від лупи, а також сприяє відновленню пошкоджених цибулин. Процедура використання досить проста, головне умова – робити регулярно (не менше, ніж 2 рази в тиждень). Наносити «маслянисту водичку» потрібно на шкіру голови, потім масажними рухами акуратно втирати. Варто пам'ятати, що після нанесення масла на шкіру голови відчувається пощипування і тепло. Так і повинно бути. При тривалому застосуванні даного засобу пощипування зменшується, організм з часом звикає до його використання. Після того, як масло нанесена на шкіру голови, необхідно обмотати голову рушником або надіти шапочку, залишити магнієве масло на 40-60 хв, потім змити як зазвичай і нанести на кінчики улюблені засоби для волосся. Вже після тижня застосування видні зміни в кращу сторону: зникнення лупи, зростання нового волосся (так званий «й підпушка»), пружність і блиск волосся, покращене стан шкіри голови. Рекомендований курс 15-18 процедур. Для досягнення пролонгованого ефекту курс повторити через 1 місяць. Покращує нігті Ви радієте, коли ваші ручки доглянуті, а нігтики міцні і здорові? Тоді ви точно знаєте, як важливо підібрати для них відповідний косметичний засіб! Спробуйте для догляду за нігтями і кутикулою Магнієве масло з лавандою, представлене брендом MgLAB. Це засіб містить як основного діючого компонента хлорид магнію у високій концентрації, а також рослинні екстракти, жирні та ефірні олії. Ми рекомендуємо кілька варіантів використання: експрес-терапія. Обильно нанесите на ногти магниевое масло. Не спешите его втирать, пусть масло побудет на ногте, затечет на кутикулу. Спустя минут 5, массируя ноготок и кутикулу, вотрите масло. Уже после этой короткой приятной процедуры вы увидите существенное улучшение состояния ногтей.
экспресс-восстановление. В течение месяца (два-три раза в неделю) делайте ванночки с магниевым маслом MgLAB. Налейте в емкость теплой воды и налейте не немного магния. Погрузите руки в магниевую ванночку на 15-20 мин. Важнейшие макро и микроэлементы древнего моря (магний, калий, кальций, натрий) обеспечат быстрейшее восстановление и укрепление ногтевой пластины и приданию молодости коже рук.

Улучшает эластичность суставов

Возрастает гибкость позвоночника и суставов, лечит остеопороз. Распылить масло на необходимый участок тела и легко втереть в кожу в течении пары минут, оставить на 30 минут.
Очень заметного результата можно добиться используя постоянно, т.е. каждодневно и не менее 3 месяцев, чтобы увидеть результат.

Облегчает боли и симптомы при ПМС

Одним из самых неожиданных полезных свойств магниевого масла является тот факт, что оно способно помочь в облегчении неприятных симптомов предменструального синдрома. Доказано, что магний облегчает боль и вздутие живота, которые часто проявляются как симптомы ПМС. В продаже можно найти множество химических препаратов, которые способны облегчить дискомфорт, вызываемый ПМС, но в отличие от них магний является натуральным и полезным для организма. Женщины, которые хотят смягчить симптомы ПМС, могут повысить содержание магния в своей пище — или втереть немного магниевого масла в руки при ощу

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Продавець
mglab
mglab
Київ
Був