Всі категорії
Додати товар

Олїя ши або каріте

150 грн
Опис

130грам - 150грн
Олія ШИ (карите)
Пропонуємо вам випробувати на своїй шкірі дію африканської олії Ші (карите). Вже через тиждень ви відчуєте, що ваші руки стали м'якшими, виглядають більш доглянутими, шкіра починає виглядати здоровішою. Його можна наносити навіть немовлятам! Воно має виражений лікувальний ефект при нейродерміті та псоріазі, при висипі вугрів, при будь-яких шкірних проблемах.
Косметологічні властивості олії
Природний захист від шкідливих зовнішніх впливів середовища; Інтенсивне зволоження; Активізація регенеруючих процесів шкіри; Харчування, насичення необхідними вітамінами; Попередження старіння шкіри; Ліквідація подразнення та сухості;
Незважаючи на свою маслянисту структуру добре вбирається та не залишає жирних слідів. Тому масло ши для обличчя застосовується жінками часто та охоче. Після його впливу шкіра швидко перетворюється, стає гладкою і приємною на дотик.
Особливості застосування
Стикаючись з людським тілом, щільна воскоподібна субстанція перетворюється на рідку олію. Але для того, щоб використання було комфортнішим, можна розтопити щільні шматочки ши при t 40-50о на водяній бані.
Дуже допомагає карите впорядкувати обвітрені руки і губи, пом'якшити ділянки із загрубілою і сухою шкірою (ліктів, ступнів). Воно відмінно поєднується з ефірними оліями, що робить його застосування більш ефективним та приємним.
Корисна маска для обличчя з олією ши може бути приготовлена ​​для шкіри будь-якого типу. Але особливо хороша процедура для сухої та млявої шкіри.
Успішно застосовується олія ши та для волосся. Воно чудово живить шкіру голови та покращує кровообіг у ній. При цьому зміцнюються волосяні фолікули, волосся стає міцнішим і здоровішим.
Дуже раді спілкуванню з олією з Африки буде сухе волосся. Якщо хоча б 1 раз на тиждень регулярно робити для них маску з каріте, вони стануть слухняними, гладкими, блискучими. Потрібно промаслити пасма, добре просочуючи кінчики волосків, а потім покрити голову целофановою плівкою та утеплити рушником. Тримати таку маску можна довго, навіть залишити проти ночі. Змивати звичайним способом.

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
ludmi...
ludmilaradchenko82
Київ
33% виконаних замовлень
Була