Всі категорії
Додати товар

Олійка nuxe для шкіри і волосся nuxe

35 грн
Опис

суха олійка для обличчя, тіла та волосся олія для всіх типів шкіри живити, регенерує та згладжує має ніжний квітковий аромат Nuxe Huile Prodigieuse Florale Multi-Purpose Dry Oil - це суха олійка для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Створена на основі 7 рослинних олій, які складаються з 98% природного походження. Тривало зволожує шкіру, має антиоксидантні властивості та зменшує видимість розтяжок. Nuxe Huile Prodigieuse Florale має унікальну консистенцію сухої олійки, свіжі та квіткові ароматні ноти якої дарують моменти справжнього задоволення. Ніжний квітковий аромат поєднує акорди цедри грейпфрута, магнолії та мускусу.

Основними діючими речовинами природного походження є: зволожувальна олія Цубакі, регенерувальна арганова олія, живильна олія з горіхів макадамії, олія для вирівнювання борщівника, зволожувальна олія камелії, захисна олія фундука та пом'якшувальна олія солодкого мигдалю.

Надзвичайно чуттєва консистенція не залишає жирного або липкого шару, не містить силіконів чі мінеральних олій. Об'єм 3,5 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Тип шкіри:
Жирна Суха

Схожі товари