Всі категорії
Додати товар

Подарунковий набір biotherm summer essentials kit

590 грн
Опис

Набір Biotherm Summer Essentials Kit — це тріо засобів для лікування подорожей для літнього ритуалу захисту та зволоження шкіри, обличчя та тіла.

- Молочко для засмаги Biotherm Waterlover SPF30 40 мл - це тануче молочко для засмаги, яке забезпечує дуже високий захист шкіри.Цей захист можна використовувати всією родиною (від 3 років). Він містить інгредієнти, відібрані з урахуванням водного середовища. Його зволожуюча формула збагачена Life Plankton, щоб гарантувати зволоження шкіри. Його текуча та кремова текстура швидко наноситься та миттєво проникає, не залишаючи відбілюючого ефекту на шкірі.

- Biotherm Aquasource Intense Regeneration Moisturizing Gel 20 мл - це гель, призначений для всіх типів шкіри, навіть чутливої. У ньому зосереджено новий інгредієнт, знайдений біля джерела французьких Піренеїв: лист аури, лікарська рослина з чудодійними властивостями. Відновлює природний запас води в шкірі, наповнюючи її зволоженням і повертаючи їй природне сяйво. З першого застосування шкіра стає помітно яскравішою та забезпечує 48 годин інтенсивного відновлюючого зволоження. Цей гель перетворює навіть саму зневоднену та тьмяну шкіру. Для нормальної та комбінованої шкіри.

- Молочко для тіла Biotherm Lait Corporel Anti-Drying Body Milk 40 мл - це рідкий і свіжий догляд проти висихання, який надзвичайно зволожує тіло. Підсилює природний захист шкіри, швидко проникаючи, не залишаючи жирного ефекту. Шкіра м'яка, атласна і повертає свою природну еластичність. Завдяки ефірним оліям цитрусових залишає на шкірі приємний аромат. Без парабенів.

Пенал упакований без пластику та виготовлений із 100% переробленого паперу.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Призначення:
Живлення

Схожі товари