Всі категорії
Додати товар

Новинка!!! органічний дитячий сонцезахисний флюїд spf 50 в алюмінієвій тубі officina...

820 грн
Опис

Якщо ви шукаєте найкращий захист для надзвичайно ніжної шкіри вашої дитини на сонці, рекомендуємо дитячий сонцезахисний крем SPF 50 з високим захисним фактором, який підходить для дітей і для світлої та ніжної шкіри. Його формула допомагає зберегти шкіру захищеною, зволоженою та м’якою завдяки органічній айві, дикому манго та спеціальному вуглеводному комплексу.

Дитячий сонцезахисний флюїд SPF 50 у новій алюмінієвій тубі ідеально підходить навіть для наймолодших дітей з найніжнішою шкірою, яка характеризується світлим або дуже світлим кольором обличчя та веснянками. Як і всі сонцезахисні засоби серії onSUN, флюїд сертифікований і перевірений на ефективний захист від UVA та UVB променів, лише з мінеральними та рослинними фільтрами. Щоб створювати екологічно чисті продукти з низьким рівнем впливу,Officina Naturae навмисно уникає використання таких інгредієнтів, як хімічні сонцезахисні засоби, які шкідливі для людей та морського середовища.

Завжди наносьте крем перед виходом на сонце у достатній кількості та повторно наносіть його після плавання, особливо якщо ви активні або використовуєте рушники.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 75мл
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
75 мл
Тип шкіри:
Всі типи