Всі категорії
Додати товар

Автозагар 🔥

420 грн -10% 378 грн
Опис

Автобронзатор нового покоління для досягнення природного золотистого відтінку засмаги. Мус-автобронзат з безбарвною повітряної текстурою призначений для досягнення рівномірного природного золотистого відтінку засмаги. Розподіляється по шкірі тонким шаром, перетворюючи процедуру в задоволення.
Не містить тонування, не забруднює і не створює незручностей. Шкіра деякий час залишається трохи вологим в місці нанесення, що дозволяє відчувати місця, де мус було завдано. Не залишає розводів і смуг на шкірі, а також неприємного запаху і помаранчевих плям. Швидко вбирається, залишаючи на шкірі приємний, легкий аромат.
Відтінок засмаги проявляється поступово протягом дня після нанесення мусу. Максимальний відтінок проявляється через 10 годин після нанесення. Засмага тримається до 5 днів, в залежності від типу шкіри. Використовуйте мус щодня, щоб домогтися більш глибокого і насиченого відтінку засмаги. Завдяки вмісту вітаміну Е, доглядає за шкірою, не пересушує її. Містить DHA (дігідроксіацетон).
Підходить для тіла і обличчя. Для всіх типів шкіри. * Відтінок Medium (світлий) підходить для світлої шкіри, а також для шкіри, яка довгий час не була схильна до засмаги.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
772272iqz
772272iqz
Харків
56% виконаних замовлень
Була

Схожі товари