Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Сонцезахисні засоби з spf30 spf50 турція польща

599 грн
Опис

Сонцезахисний BB крем із SPF 50+ матуючий для комбінованої та жирної шкіри FLOSLEK, 30 мл 849 грн
Некомедогенний водостійкий ВВ крем із максимально високим захистом SPF 50+ та м’якою консистенцією ефективно протидіє шкідливому впливу ультрафіолету. Продукт працює як ВВ крем: вирівнює тон шкірного покриву та надає свіжого красивого кольору, бездоганно поєднуючись з природним тоном вашої шкіри. Легка текстура ВВ крему не липне та не лишає розводів. Підходить для щоденного використання як влітку, так і взимку. Показання: комбінована та жирна шкіра, догляд, захист і б’ютіфікація обличчя, дуже високий захист від шкідливого ультрафіолетового випромінювання. Догляд за татуюваннями та захист фарб від вицвітання. Дія: ідеально підходить в якості легкого багатофункціонального крему¹. Адаптується до кольору шкіри¹, миттєво покращує її зовнішній вигляд¹, приховує недоліки та почервоніння¹, зменшує виділення шкірного сала¹, перешкоджає закупорюванню пор¹, створює невидимий фініш¹. Не робить шкіру блискучою¹. Запобігає почервонінням¹ і дарує відчуття повного комфорту¹. Інтенсивно зволожує¹, відновлює еластичність¹, робить шкіру м'якою та оксамитовою на дотик¹. Ефект: фантастичний зовнішній вигляд із першого застосування! Шкіра захищена від негативного впливу ультрафіолету². Надзвичайно красива, матова, з ледь помітним пудровим фінішем¹, ідеально зволожена¹, без видимих дефектів і почервонінь¹. ¹аплікаційні проби (результати) ²інструментальні тести (результати) Себорегулюючі та заспокійливі компоненти: EcoSun Pass® - правильно підібраний набір із трьох сучасних УФ-фільтрів (UVA та UVB), який відповідає критеріям оцінки впливу продукції на навколишнє середовище та ефективності захисту від сонця. Ніацинамід - зменшує схильність шкірного покриву до появи недоліків і зміни кольору (пігментації), заспокоює й зволожує. Екстракт дріжджів - пригнічує діяльність сальних залоз, зменшує утворення чорних цяток, забезпечує в'яжучу дію. Продукт дерматологічно протестований. Виготовляється згідно з міжнародним сертифікатом PETA (People for the Ethical Treatment of Animals - Люди за етичне ставлення до тварин). Не містить масел, глютену, лактози, ГМО та шкідливих для здоров’я речовин.

Сонцезахисний крем SPF 50+ Bebak, 75 мл 649 грн
Крем із SPF 50 надійно захищає шкіру від шкідливого впливу UVA і UVB променів, допомагаючи вам досягти здорової засмаги без ризику сонячних опіків. Легка консистенція і водостійка формула без масел швидко вбирається шкірою, не залишаючи відчуття жирності та прибираючи блиск. Спеціально підібраний склад крему з пребіотиками та рослинними екстрактами підтримує належний рівень зволоженості вашої шкіри протягом тривалого часу, піклується про її здоровий вигляд. Продукт ідеально готує шкіру до нанесення макіяжу.

Підходить для всіх типів шкіри, особливо для світлої і білосніжної шкіри.

Дерматологічно протестовано. Не містить шкідливих для здоров’я речовин

Сонцезахисний лосьйон-спрей для дітей з SPF 50+ BEBAK, 175 мл 859 грн
Водостійка формула сонцезахисного спрею з SPF 50 була розроблена спеціально для чутливої шкіри дітей. Вона надійно захищає вразливу шкіру малечі від шкідливого впливу UVA i UVB променів. Вітамін Е у складі продукту запобігає сухості та підтримує належний рівень зволоження шкіри протягом усього дня. Зручний розпилювач забезпечує рівномірне нанесення засобу по всьому тілу дитини.
Продукт швидко поглинається шкірою, не містить алергенів і парабенів. Дерматологічно тестований.
Не містить шкідливих для здоров'я речовин.

Сонцезахисний спрей SPF 50+ Bebak, 150 мл 599 грн
Водостійкий спрей з SPF 50 надійно захищає шкіру від шкідливого впливу UVA і UVB променів. Легка консистенція продукту швидко вбирається шкірою, не залишаючи плям і неприємного відчуття жирності. Спрей допомагає зберегти вашу шкіру гладенькою та м'якою завдяки пантенолу у складі, чудово освіжає, а особлива формула без масел запобігає скупченню на шкірі крапель води і прилипанню піщинок. Потужний антиоксидант вітамін Е оберігає шкірний покрив від сухості та зневоднення. Підходить для всіх типів шкіри. Дерматологічно протестовано. Не містит

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Білий
Розмір:
  • 200мл